.

.

Защитно фолио CloudValley с плъзгаща се предна камера за iPhone 12 Pro Max 6,7 инча, [2] Защита на екрана от закалено стъкло HD + Разузнавателен калъф Предпазва неприкосновеността н?

Защитно фолио CloudValley с плъзгаща се предна камера за iPhone 12 Pro Max 6,7 инча, [2] Защита на екрана от закалено стъкло HD + Разузнавателен калъф Предпазва неприкосновеността на личния живот и iPhone, не влияе

BGN 2.00

Налично
Налично за поръчка

И това осигурява сверхчистую яснота с висока разделителна способност, без да засяга оригиналната яркост, яснота, точност на цветовете и честотата на актуализиране на телефонаЗащитете своя живот всеки ден от хакери и любопитни очи. След инсталация на вашия телефон, това няма да се отрази на разпознаване на лица, дори ако се държи капака на камерата затворена.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【Разтегателна конструкция защитава поверителността на】 Интегриран екранната филм и плъзгащ се капак предна камера дава възможност за лесно отваряне и затваряне на капака на камерата с едно движение на пръста, което го прави много лесен за използване.Можете да управлявате камерата по всяко време и да се радвате безопасно на цифрова мрежа живот.Ние ще ви предоставим задоволително обслужване.Не е съвместима нито с какви други модели на i Phone. 【Устойчив на надраскване и сверхчистый】 Изработен е от висококачествено закалено стъкло твърдост 9 H, не се страхува от драскотини от ключове, монети, слушалки и други предмети от ежедневието.

Към свойства

Най-добри оферти в категория