.

.

Метални Тави с мека магнитен капак от PVC и Метална Тава с капак, Малък Симпатичен Декоративен Поднос Идеалното Съхранение у дома или в движение, 7 x 5,5 (син)

Метални Тави с мека магнитен капак от PVC и Метална Тава с капак, Малък Симпатичен Декоративен Поднос Идеалното Съхранение у дома или в движение, 7 x 5,5 (син)

BGN 5.63

Налично
Налично за поръчка

- Нето тегло : 6 грама 【Портативен РАЗМЕР】 Размер 7 х 5,5" и гладки извити ръбове, правят този метален поднос удобен за пренасяне и използване в никакъв случай. - Материал : Легированная стомана. Магнитна капачка. 【Покупка без проблеми】 Ако срещнете някакви проблеми или повреди на стоките, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви изпратим замяна, или ще ви възстановим парите. 【Покупка без проблеми】 Ако срещнете някакви проблеми или повреди на стоките, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви изпратим замяна, или ще ви възстановим парите. - Цвят : Жълт / Лилаво /Зелено / Черно.Също така може да се използва за съхранение на него други неща, като например четки за грим и т. 【ДОБРА ОПАКОВКА】 Всички наши корита внимателно са пакетирани, и всяка тава ще бъдат доставени в изискана и здрава опаковка.Това е уникален подарък за рожден ден или празник за семейството и приятелите. - Издръжлив метал, за да се избегне увреждане на тави, насладете се на тях в продължение на дълго време.Независимо дали сте на закрито, на открито или пътувате, този на тавата е да вземете със себе си.Здрава магнитна капачката плътно прилепнала към ръба на декоративни тава и се гарантира, че съдържанието няма да падне. - Размери 7 х 5,5 х 0,79", с перфектен размер, за да се побере в джоба ви. - На помещение включва : 1 бр. метална тава и 1 бр.Здрава магнитна капачката плътно прилепнала към ръба на декоративни тава и се гарантира, че съдържанието няма да падне. - Извити ъгли на този улей са изработени по такъв начин, че всичко може лесно да се движат. 【Портативен РАЗМЕР】 Размер 7 х 5,5" и гладки извити ръбове, правят този метален поднос удобен за пренасяне и използване в никакъв случай.Това е универсална тава, изработени от дебел метал, устойчив на извивката и деформируемого, с вдигнати извити краища, за да се предотврати разливане.

Към свойства

Най-добри оферти в категория