.

.

CRAFTMEmore 50x14 мм, Метални Черно покритие, Риболов Кука, Ключодържател, Японски Куки, Държач за Портфейл, колан, Аксесоари за фабрика за щавене на кожи занаяти, 10 опаковки

CRAFTMEmore 50x14 мм, Метални Черно покритие, Риболов Кука, Ключодържател, Японски Куки, Държач за Портфейл, колан, Аксесоари за фабрика за щавене на кожи занаяти, 10 опаковки (10)

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Автомобилът е със следните размери : 2 "x 5/8" (50 mm x 14 mm)За получаване на куката от плътен месинг, моля, отделете B074 P6 J38 V.Идва с преходен пръстен от 10 mm. ЗАБЕЛЕЖКА : продуктът се произвежда от с сплав и е с отвор 3 мм (0,12 инча).Идва с преходен пръстен от 10 mm.Продукт : Държач за ключове с рыболовным на една кука. ЗАБЕЛЕЖКА : продуктът се произвежда от с сплав и е с отвор 3 мм (0,12 инча).За получаване на куката от плътен месинг, моля, отделете B074 P6 J38 V. Вижте информация за продавача >> На витрината на един магазин CRAFTMEmore, за да намерите по-аксесоари за чанти и кожени работи!!.Продукт : Държач за ключове с рыболовным на една кука. Вижте информация за продавача >> На витрината на един магазин CRAFTMEmore, за да намерите по-аксесоари за чанти и кожени работи!!.Автомобилът е със следните размери : 2 "x 5/8" (50 mm x 14 mm). Употреба : Верижка за ключове / Портфейла / на Каишка / Облекло / Портфолио / Въжета / и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория