.

.

Заключване с пръстов отпечатък, Smart Заключване Pothunder с ключ на пръстови отпечатъци ПРИЛОЖЕНИЯ, Тежък Противоугонный Заключване с ключ, Биометрични Водоустойчив Го?

Заключване с пръстов отпечатък, Smart Заключване Pothunder с ключ на пръстови отпечатъци ПРИЛОЖЕНИЯ, Тежък Противоугонный Заключване с ключ, Биометрични Водоустойчив Голям Външен Заключване за врата, фитнес зала, камион,

BGN 39.33

Налично
Налично за поръчка

Gate lock използва 3 начина на отключване : приложение, пръстов отпечатък и ключПръстови отпечатъци - това е ключът към разкриването.(Приложения кабел Type-C). 【Заключване за пръстови отпечатъци с ключ】 Сбогом, пароли или само един начин за отключване. 【Широкото използване на】 Заключване шкафчета за фитнес голям размер.Заключване с пръстови отпечатъци записва до 15 пръстови отпечатъци, 2 администрируют + 13 обикновените потребители.Пръстов отпечатък : заключване с пръстов отпечатък, поддържа 2 администратори и 13 от обикновените потребители.Проверете историята разблокировок, за да регистрирате вашия пръстов отпечатък в приложението, премахване на други потребители, за да отключите.Ключ : заключване на Панти са оборудвани с ключ, който можете да отключите в критична ситуация.Приложение : свързване на Bluetooth, отключване на един ключ, удостоверяване на безжични разблокировке, време за отключване, подкрепа за отключване на множество акаунти. 【Дълъг режим на готовност】 Smart lock има ниска консумация на енергия и дълго чакане.Нов окачени ключалка може да отвори всеки, така че, моля, инсталирайте си панти замък.Защита от атмосферни влияния IPX65 и плъзгаща се конструкция предпазва от прах и вода. 2-2/7 "x 4/5"x 3-5/ 7", подходящ за всяка сцена.Предназначен за врати на склад, хранилище, камион, фабрика, порти, външни на оградата и т.【Дистанционно издаване и отключване на Bluetooth】 можете да се свържете с приложението чрез Bluetooth, тежкотоварни за заключване може да бъде дистанционно авторизована други потребители чрез приложението.

Към свойства

Най-добри оферти в категория