.

.

Чанта за съхранение на хигиенни кърпички ORYUEKAN, Чанта за Менструална Чаши, Преносими Чанти За съхранение на Подложки за хигиенни Кърпички, Дамски Чанта за първия пе?

Чанта за съхранение на хигиенни кърпички ORYUEKAN, Чанта за Менструална Чаши, Преносими Чанти За съхранение на Подложки за хигиенни Кърпички, Дамски Чанта за първия период на Менструация за Момичета, Жени, Дами, Модерни

BGN 15.16

Налично
Налично за поръчка

♥ Отделение за съхранение на уплътнения с различни размери и видове♥ Размери : 4,7x6,6x6,6 инча (12x17x17 см); е изработен от плат Оксфорд, не е водоустойчив. ♥ Можете да го използвате като портативен косметичку, подходящи за туристически и бизнес пътувания.Благодарим ви за разглеждане от нашите продукти.Ние се грижим за всяка поръчка и всеки клиент, моля не се колебайте да ни информират, ако имате някакви въпроси. ♥ Размери : 4,7x6,6x6,6 инча (12x17x17 см); е изработен от плат Оксфорд, не е водоустойчив. ♥ Здрава и висококачествена чанта за съхранение, разработена специално за хигиенни тампони. ♥ Здрава и висококачествена чанта за съхранение, разработена специално за хигиенни тампони. ♥ Цип осигурява надеждно съхранение на тампони по време на транспортиране. ♥ Отделение за съхранение на уплътнения с различни размери и видове. ♥ Можете да го използвате като портативен косметичку, подходящи за туристически и бизнес пътувания. ♥ Цип осигурява надеждно съхранение на тампони по време на транспортиране.

Към свойства

Най-добри оферти в категория