.

.

Съвместими тонер касети EXCERCUS за смяна на касети с мастило Canon CLI-42 CLI42 за принтери PIXMA Pro-100 Pro 100S (3 Снимка и лилаво)

Съвместими тонер касети EXCERCUS за смяна на касети с мастило Canon CLI-42 CLI42 за принтери PIXMA Pro-100 Pro 100S (3 Снимка и лилаво)

BGN 8.39

Налично
Налично за поръчка

【Сертификат за качество】 Купувайте със сигурност, всички тонер касети canon cli42, съвместими с EXCERCUS, са сертифицирани по стандарти ISO9001, ISO14001 и Ro HSЕкологично чисти суровини - печатайте повече и спестете повече. 【Съвместим принтер】Касети EXCERCUS, съвместими с мастило CLI42, 100% съвместима с вашия принтер Canon PIXMA Pro-100; принтер Canon PIXMA Pro-100 S. 【Характеристика на качеството на】 Устойчиви на избледняване и модула за сушене, ярък цвят осигурява отлични резултати и блестящи отпечатъци, които се съхраняват в продължение на векове, което е добре за вашия принтер.Екологично чисти суровини - печатайте повече и спестете повече. само на 3 опаковки, не ОЕМ касети. 【Сертификат за качество】 Купувайте със сигурност, всички тонер касети canon cli42, съвместими с EXCERCUS, са сертифицирани по стандарти ISO9001, ISO14001 и Ro HS.Стриктно тестване преди доставка от завода, надеждно качество.Стриктно тестване преди доставка от завода, надеждно качество. 【Характеристика на качеството на】 Устойчиви на избледняване и модула за сушене, ярък цвят осигурява отлични резултати и блестящи отпечатъци, които се съхраняват в продължение на векове, което е добре за вашия принтер.

Към свойства

Най-добри оферти в категория