.

.

XHALERY Поставка За чадъри, стойка за чадъри, Стойки За чадъри, Креативна Поставка За чадъри От Ковано Желязо, Многофункционална Кофа За Съхранение, Кофа За чадъри за д?

XHALERY Поставка За чадъри, стойка за чадъри, Стойки За чадъри, Креативна Поставка За чадъри От Ковано Желязо, Многофункционална Кофа За Съхранение, Кофа За чадъри за домашно хотела

BGN 126.80

Налично
Налично за поръчка

В допълнение към съхраняването на дългите чадъри, в него може да се съхранява сгъваеми чадъри ● Мултифункционална поставка за чадъри : в допълнение към съхраняването на дългите чадъри, в нея също така може да се съхранява сгъваеми чадъри.Поставка за чадъри стилна и красива, със здрав метален корпус и вградената тава за капки, предотвращающим преливане на дъжд. ● Издръжлив метал : В метална рамка чадър се използва за висока процес на боядисване при печене, след ецване той не е лесно ръждясва, си е лесно боядисване, и може да се използва в продължение на дълго време. ● Тава за източване на : в дъното има стационарната мивка, която може да се натрупват водни капки, преносими чадър, за да се предотврати корозията рамка чадър и поддържане на чистотата на почвата. ● Размер : 50x25 cm, материал : метал.Дръж мокър чадър на куката, им е лесно да се ползват, а също така да се използва като бейзболна бита, треккинговой стик и т.Тежкотоварни дишаща конструкция ви позволява зонтику изсъхне бързо. ● Модерен дизайн : тънка форма може да се поставят близо до входа на стената, като същевременно осигуряват просторно пространство.Модерен дизайн създава спокойна атмосфера като украса на входа. ● Тава за източване на : в дъното има стационарната мивка, която може да се натрупват водни капки, преносими чадър, за да се предотврати корозията рамка чадър и поддържане на чистотата на почвата.Поставка за чадъри могат да се използват не само у нас, но и в ресторанти, офиси, училища, художествени галерии и т., Той се използва не само у нас, но и в офиси, ресторанти, училища и т. ● Размер : 50x25 cm, материал : метал.Дръж мокър чадър на куката, им е лесно да се ползват, а също така да се използва като бейзболна бита, треккинговой стик и т., Той се използва не само у нас, но и в офиси, ресторанти, училища и т.

Към свойства

Най-добри оферти в категория