.

.

COEQINE Регулатор на предпазен Колан на Автомобила за възрастни с Цветни Принтом Рози, Презрамка За защита на шията, Позиционер, Определя Скоба за Момичета, Жени, Деца,

COEQINE Регулатор на предпазен Колан на Автомобила за възрастни с Цветни Принтом Рози, Презрамка За защита на шията, Позиционер, Определя Скоба за Момичета, Жени, Деца, Регулатор на предпазен колан, 2 бр.

BGN 40.01

Налично
Налично за поръчка

регулатор на предпазен колан от изкуствена кожа [Характеристики] -Подходящ за всички стандартни ширини на предпазните колани на автомобила (подходящ за до 50 мм), идеален за възрастни и децаНамаляване на триенето между колан за безопасност и тялото си.Малкият размер на идеално се съчетава с обезопасителни колани.И вие можете да оставите регулатор на колана си сигурност, без да се отстранява от него. - Намаляване на триенето между колан за безопасност и тялото и намалява усещането за дискомфорт (особено при деца) [Забележка] -Моля, проверете размерите, преди да инсталирате -Моля, оставяйте една малка разлика в цвета се дължи на друга камера или осветление. - Регулатор на колана предпазва пътниците от наранявания по време на аварийно спиране.ФУНКЦИЯ : Регулатор на колана предпазва от нараняване на пътниците по време на аварийно спиране, защита на врата, раменете, лицето или гърдите област от въздействието на предпазните колани. - Изработен от висококачествена изкуствена кожа, меки, твърди и трудно повреждаемой. [Mailto включва в себе си] 2 бр.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Инсталирайте колан в подходяща позиция и силно натискане на бутон.Вие и вашето семейство можете да се коригира дължината на колана по своему и да се намали чувството на дискомфорт, причинено от колан за безопасност (особено при деца).Лесен за управление, лесен за съхранение и употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория