.

.

Комплект за 3D-принтер - Комплект Монтажна плоча за капак с двойна ос Z Близкия действия, Комплект Монтажна плоча за екструдер, Аксесоари за 3D-принтер, на принтера, Мо?

Комплект за 3D-принтер - Комплект Монтажна плоча за капак с двойна ос Z Близкия действия, Комплект Монтажна плоча за екструдер, Аксесоари за 3D-принтер, на принтера, Монтажна табела за принтер

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

100% Добро обслужване на клиентите - ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или замяна, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодаря ви за покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив животИма различни стандартни размери дупки за коланите, винтове и други допълнителни възможности. Бързо и лесно сглобяване и разглобяване, висока приложимост и гъвкавост на екструдер осигуряват стабилна производителност.С отлично качество на изработката, има дълъг срок на служба. Комплект монтажна плоча екструдер - Бързо и лесно сглобяване и разглобяване, висока приложимост и гъвкавост на екструдер може да осигури стабилна производителност. Аксесоари за 3 D-принтер - Екструдер е изработен от алуминиева сплав, тя е здрава и лесна за практическо използване.С отлично качество на изработката, има дълъг срок на служба.Водач на наклона е с висока здравина и твърдост, което подобрява точността на определяне на ос и ефект на печатни модели.Спецификация : Тип на продукта : Экструдермоторная линия : прибл. Аксесоари за 3 D-принтер - Екструдер е изработен от алуминиева сплав, тя е здрава и лесна за практическо използване.Подходящ екструдер, съвместим с линейна водач с V-образно пазом. Комплект монтажна плоча екструдер - Бързо и лесно сглобяване и разглобяване, висока приложимост и гъвкавост на екструдер може да осигури стабилна производителност.Водач на наклона е с висока здравина и твърдост, което подобрява точността на определяне на ос и ефект на печатни модели.100% Добро обслужване на клиентите - ние сме толкова уверени, че ще получите помощ от този продукт, ако имате някакви оплаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас за връщане или замяна, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа, моля, не се колебайте да купуват, благодаря ви за покупка, желаем ви успешно пазаруване и щастлив живот.Отлично качество на изработка осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Съвместим с линейна водач с V-образно пазом, екструдер е подходящ. Екструдер за 3 D-принтер помага за подобряване на качеството на печат, опростяване на прибиране и подмяна на проводници, което улеснява печат.Твърди дизайн за надеждно задържане, лесен за инсталиране.Съвместим с линейна водач с V-образно пазом, екструдер е подходящ.

Към свойства

Item Type:
Extruder
Motor Line:
Approx. 1meter / 3.3ft
Package List:
1 x Motor Line 1m:
1 x Mounting Plate:
2 x Round Head Screw:
1 x PTFE Tube:
1 x Pneumatic Connector :
1 x Wrench:
1 x Flat Head Screw:
2 x Isolation Column:
Най-добри оферти в категория