.

.

Благодарим Ви за заявка за покупка и обратна връзка за опаковане на карти-плочки за продавачи Ebay Business. Добавете тези умни консумативи за доставка в свой собствен ст

Благодарим Ви за заявка за покупка и обратна връзка за опаковане на карти-плочки за продавачи Ebay Business. Добавете тези умни консумативи за доставка в свой собствен стартов набор от Ибей. (100 карата.)

BGN 10.15

Налично
Налично за поръчка

ЗЕЛЕНИЯТ цвят предизвиква чувство на сигурностТе са с размери 3,5 х 5 инча, което е достатъчно малко, за да се поберат почти всяка опаковка, но достатъчно голям, за да си клиенти обърна внимание на това.Ако по някаква причина тези карти ибей с благодарност за закупуване на не е за вас, просто се върнете им за получаване на пълно обезщетение.Те са предназначени за това, за да се предизвика емоционална реакция от страна на вашите клиенти.Не е ли на тези емоции, които искате да са свързани с вас и вашия бизнес?Включва 100 карти с размер от 3.СИНИЯТ ЦВЯТ символизира доверие, увереност в себе си и истината.СИНИЯТ ЦВЯТ символизира доверие, увереност в себе си и истината. ЖЪЛТОТО се свързва с щастието и радостта.За разлика от стикери с искания за обратна връзка, тези на професионално изглеждащи визитки с искания не бъдат изхвърлени заедно с опаковката.ОРАНЖЕВО се свързва с вълнение и ентусиазъм.ЗЕЛЕНИЯТ цвят предизвиква чувство на сигурност.Ако сте готови за насърчаване на вашия бизнес в ebay, с помощта на тези карти с професионално качество, натиснете бутона "Добави в количката" точно сега и тръгвайте!.ОРАНЖЕВО се свързва с вълнение и ентусиазъм.Те са напълно подходящи по размер за добавяне на вашите колети.

Към свойства

Най-добри оферти в категория