.

.

Таймер Фитнес SLEVIO, Часовник за обратно отброяване интервали с Вграден Мощен магнит, Аксесоари за дома фитнес, Преносим Таймер тренировка за фитнес зала, дом, Гараж,

Таймер Фитнес SLEVIO, Часовник за обратно отброяване интервали с Вграден Мощен магнит, Аксесоари за дома фитнес, Преносим Таймер тренировка за фитнес зала, дом, Гараж, училище (Зелен)

BGN 28.00

Налично
Налично за поръчка

Всичко, което трябва да направите, е да се съсредоточи върху своето упражнение ⏱️【Вграден мощен магнитен гръбначния стълб】 : Калъф SLEVIO sports таймер обтянут неплъзгащи гума, 0,8 * 1,6 инча вграден магнитен гръбначния стълб и голям цифров таймер, независимо от това, колко много сте встряхиваете го по време на тренировка, може да са надеждно прикрепени към всяка метална (стоманена) на повърхността и в същото време ясно да видим време на екрана. ⏱️【Контролирайте времето си】 : преносими фитнес таймери SLEVIO позволяват да не разчитат на своя телефон и да не гледам през цялото време в часове.Казаха ни да го портативни, за да го здравите, да го забележим, да го направи секси.А сега присъединете се към нас и нека SLEVIO ще ви помогне да се разпорежда с течение на времето. ● 1x Кабел за зареждане USB-C. ● 1x Защитен калъф за носене.Таймер тренировки има също и функция за напомняне за ниско зареждане на батерията, така че никога няма да започнат да се обучават, да рискуват да се изтощи батерията по време на тренировка. ● 1x Таймер (SS-FT31). ⏱️【Контролирайте времето си】 : преносими фитнес таймери SLEVIO позволяват да не разчитат на своя телефон и да не гледам през цялото време в часове. ⏱️【Цифров видимост на открито】 : Актуализиран таймер е снабден с антирефлексно покритие, което прави цифри са ясно видими при тренировки в домашния фитнес залата, фитнес залата в гаража и на открито. ⏱️【Обновяването на 10 мощни функции】 : Часове за фитнес зала, включително (c L) показване на часа (nt) 3 групи потребителски интервални на таймера (например, за тренировки Tabata, Crossfit, HIIT), (UP rd) Броене на раундам (например, EMOM), (dn rd) на Обратното броене за раундам, (sc) хронометър, (AL) alarm clock, (CT) Обратно броене от десет секунди (звуков сигнал) за Управление на един сигнал. ● 1x Регулируема каишка за ръка.Таймер тренировки има също и функция за напомняне за ниско зареждане на батерията, така че никога няма да започнат да се обучават, да рискуват да се изтощи батерията по време на тренировка.Часовници с таймер за фитнес зала за дома фитнес, домашно гараж, училище, парк, вие можете да ги вземете със себе си и да започнете тренировка навсякъде.98 инча, толкова малки, че можете да го поставите директно в джоба. ⏱️【30 часа автономна работа】 : интервал таймер може да работи до 30 часа без презареждане.Всичко, което трябва да направите, е да се съсредоточи върху своето упражнение. ⏱️【30 часа автономна работа】 : интервал таймер може да работи до 30 часа без презареждане.А сега присъединете се към нас и нека SLEVIO ще ви помогне да се разпорежда с течение на времето.

Към свойства

Най-добри оферти в категория