.

.

SLEVIO Преносим Таймер за фитнес, Часовник-Таймер за фитнес с вграден мощен магнит, Аксесоари за дома фитнес, Обновен Таймер тренировка за фитнес, Домашни Гаражни Скул

SLEVIO Преносим Таймер за фитнес, Часовник-Таймер за фитнес с вграден мощен магнит, Аксесоари за дома фитнес, Обновен Таймер тренировка за фитнес, Домашни Гаражни Скулите (Оранжев)

BGN 33.99

Налично
Налично за поръчка

● 1x Таймер (SS-FT31)Часовници с таймер за фитнес зала за дома фитнес, домашно гараж, училище, парк, вие можете да ги вземете със себе си и да започнете тренировка навсякъде.Така и направихме. ⏱️【Цифров видимост на открито】 : Актуализиран е оборудван с таймер леща с антирефлекторно покритие, което прави цифри са ясно видими, докато тренирате на открито.Казаха ни да го портативни, за да го здравите, да го забележим, да го направи секси.А сега присъединете се към нас и нека SLEVIO ще ви помогне да се разпорежда с течение на времето. ● 1x Книжка с инструкции. ⏱️【Контролирайте времето си】 : SLEVIO gym timers ви позволява да не разчитат на своя телефон и да не гледам през цялото време в часове. ● 1x Кабел за зареждане USB-C.Всичко, което трябва да направите, е да се съсредоточи върху своето упражнение.Специално създаден за нуждите на спортистите на всички видове преди Две години, ние открихме, че обикновените атлети искат да имат това, което им харесва в настенном таймере фитнес, но вградения в персонално устройство. ● 1x Регулируема каишка за ръка.Таймер тренировки има също и функция за напомняне за ниско зареждане на батерията, така че никога няма да започнат да се обучават, да рискуват да се изтощи батерията по време на тренировка. ● 1x Защитен калъф за носене. ⏱️【30 часа автономна работа】 : интервал таймер може да работи до 30 часа без презареждане.⏱️【Обновяването на 10 мощни функции】 : Часове за фитнес зала, включително (c L) показване на часа (nt) 3 групи потребителски интервални на таймера (например, Tabata, Crossfit, HIIT Training), (UP rd) за Броене на раундам (например, EMOM), (dn rd) Обратното броене за раундам, (sc) хронометър, (AL) alarm clock, (CT) обратно броене от десет секунди (звуков сигнал) за Управление на един сигнал.

Към свойства

Най-добри оферти в категория