.

.

Toddmomy Флип-Карта Баскетбол Тенис на Преносим Тенис на маса, Баскетбол Дъска за Броене на точки Футболно Табло Десктоп Табло с резултата от Мача Флипер 2-Цифрено Табл?

Toddmomy Флип-Карта Баскетбол Тенис на Преносим Тенис на маса, Баскетбол Дъска за Броене на точки Футболно Табло Десктоп Табло с резултата от Мача Флипер 2-Цифрено Табло Червен Волейбол

BGN 5.83

Налично
Налично за поръчка

Описание на продукта Маса за гладене за It подходящи за много случаи, като например баскетбол, футбол, дърпане на въже, бадминтон, волейбол и тПреносими табло : Цветни стикери са предназначени за записване на резултатите от двете страни, които са разбираеми и лесни за използване.Мультиспортивное сгъваема табло : Спортно табло - подходящи за различни видове спортни дейности, такива като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания. - Подходящ е за различни видове спорт като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания Тенис на голмайстор.Десктоп табло : 【Преносими табло】-комплектът включва 1 бр.Футболни табло : лесно за четене : цифри на черен фон и очевидни стаи точки, което улеснява отчитане на резултатите от големи разстояния. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба, като ви предоставя един добър опит в използването на 2-значного табло. - Гладко и удобно управление, цифри, отпечатани на таблетки, има ясен и лесен за четене спортно табло. - Изработен от висококачествен материал, е тънка работа, гладки ръбове, не причинява вреда на ръцете треньор-счетовода. 2-цифрено табло, цифри на черен фон и очевидни стаи точки, което е удобно за четене на резултатите от разстояние. на нов Продукт е с опростен дизайн, но е много полезно и практично. Преносими табло : Цветни стикери са предназначени за записване на двустранните резултати, които да са ясни и лесни за употреба. 2-цифрено табло, цифри на черен фон и очевидни стаи точки, което е удобно за четене на резултатите от разстояние.Табло Flipper : Подходящ за различни видове спорт като тенис на маса, бадминтон, баскетбол, плуване, волейбол и други видове състезания.

Към свойства

Най-добри оферти в категория