.

.

Operitacx 10 Бр Перезаписываемое Табло Баскетболното Табло Мини-Дъски За писане Преносими Бели Дъски Табло спортни Съдии Книжен Дъска за броене на точки Търг Гребла за ?

Operitacx 10 Бр Перезаписываемое Табло Баскетболното Табло Мини-Дъски За писане Преносими Бели Дъски Табло спортни Съдии Книжен Дъска за броене на точки Търг Гребла за Ръчно Дъска

BGN 21.46

Налично
Налично за поръчка

дъска за писанеФутболно табло : Празна дъска може многократно да се записват и да се пере, дизайн от едната страна е удобен за употреба.86 X0 дъска за сухо изтриване. -Материал : Полистирол, PVC табло за спортни съдии Стоки Описаниекокерная дъска Имате нужда от преносима и здрава празна дъска за броене на точки?Ако отговорът е да, тогава ще прегледа обърнете внимание на този предмет.Гребло за бяла дъска : Тази мобилна бяла дъска е универсална и практична за броене на точки, изсушаване и гласуване, както и за броене на точки от съдиите на състезанието. Малко табло : Тази празна дъска за гласуване много лесна за управление, което ви осигурява по-голямо удобство.остриета за сухо изтриване, Изработени от висококачествени материали, издръжливи и дълготрайни.на плешката с палеца, Прост дизайн и изключителна изработка осигуряват нейната популярност и практичност. - Висококачествен материал, гъвкавост и отлична устойчивост, лесен за употреба, предназначена за дълъг живот mini white board, сухо изтриване. Малко табло : Тази празна дъска за гласуване много лесна за управление, което ви осигурява по-голямо удобство. -Цвят : както е показано в табло за гласуване - Тази портативна дъска е предназначена за различни сценарии, може да се използва за броене на точки, дъски за гласуване и така нататък.Футболно табло : Празна дъска може многократно да се записват и да се пере, дизайн от едната страна е удобен за употреба.Бяла дъска за бързо реагиране : дъска за броене на точки може да се използва широко в повечето спортни събития за обзавеждане на вашата работа.А дръжката е удобна за хващане на бяла дъска за бързо реагиране.Признаци на взаимодействие на учител и ученик : Тази портативна дъска е предназначена за различни сценарии, може да се използва за броене на точки, дъски за гласуване и така нататък.

Към свойства

Най-добри оферти в категория