.

.

Yvpwt за Google Pixel 6 Калъф Портфейла на Държач за карти със стойка Flip Калъф за носене, Слот за карта Защита от надраскване Противоударная Магнитна закопчалка Удобен калъ?

Yvpwt за Google Pixel 6 Калъф Портфейла на Държач за карти със стойка Flip Калъф за носене, Слот за карта Защита от надраскване Противоударная Магнитна закопчалка Удобен калъф за Pixel 6 (Pixel 6, синьо)

BGN 24.92

Налично
Налично за поръчка

) и не е приложим и към други модели на мобилни телефониМоля, не забравяйте да проверите модела на вашия телефон, преди пускането на поръчката.✅【Съвместимост】 е Съвместима с Pixel Google 6 (издаден през 2021 г. ✅【Няколко слотове за карти】 калъф за карти на Google Pixel 6 настанява гости в 3 карти, като кредитни карти и документи за самоличност, а в держателе чантата може да се съхранява малко пари.Освободете ръцете си и да получите повече удобство. ✅【Пълна защита на тялото】 Калъф от естествена кожа Google Pixel 6 изцяло предпазва вашия телефон, не се плъзга и предпазва вашия телефон от падане, надраскване, удари и други ежедневна употреба.Всички карти и парите могат да бъдат надеждно скрити.Материал TPU я прави по-удобни за употреба, приятна за кожата и по-удобен за задържане. ✅【Поставка】 Калъф Google Pixel 6 с чантата-стойка, оборудван с функция за подкрепа, която увеличава удобството гледане на филми и общуване с приятели през Face Time. ✅【Висококачествени материали】 Приятна на допир флип-надолу покритие за мобилни телефони на Google Pixel 6 е направена от полиуретан + TPU.

Към свойства

Най-добри оферти в категория