.

.

Чанта-портфейл CCSmall за Samsung Galaxy в а23/Galaxy F23/ Galaxy M23, [Каишка за китката], Калъф във формата на роза с отделения за кредитни карти, джобове за пари, Панти калъф за Samsung Galaxy ?

Чанта-портфейл CCSmall за Samsung Galaxy в а23/Galaxy F23/ Galaxy M23, [Каишка за китката], Калъф във формата на роза с отделения за кредитни карти, джобове за пари, Панти калъф за Samsung Galaxy в а23/M23/F23 RS Златист

BGN 4.75

Налично
Налично за поръчка

Висококачествена изкуствена кожа, отличен процес релеф във формата на цвете, роза и мека гумена броня от TPU осигуряват приятна на допирКалъф за мобилен телефон, съвместим с Samsung Galaxy в а23/ Samsung Galaxy F23/ Samsung Galaxy M23, красив дизайн във формата на цвете роза Характеристики : 1. 【Регулируем ъгъл】 Вградена поставка предоставя различни ъгли за гледане на филми, без помощта на ръка или видео чат, можете да намерите най-подходящия режим за гледане без помощта на ръцете.Това не е само мек калъф за телефон, но и портфейла си, за ваше удобство. 【Практичен дизайн на притежателя на картата портфейл за Galaxy в а23】 Дизайн откидного кесията с 2 отделения за карти за съхранение на вашата кредитна карта, лична карта, дебитна карта или нещо друго. 【Дизайн във формата на цвете рози за Galaxy в а23】 Този здрав калъф с релефно под формата на цветето роза. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.【Съвместима модел】 Специално внимание!Съвместим само със Samsung Galaxy в а23 / Samsung Galaxy F23 / Samsung Galaxy M23.

Към свойства

Най-добри оферти в категория