.

.

CCSmall за Motorola Moto G60 Чанта-портфейл Жена, Moto G40 Fusion Завързана цвете [Функция на каботажните] Луксозен калъф-награда от изкуствена кожа с [картодържателя] [Каишка на китк?

CCSmall за Motorola Moto G60 Чанта-портфейл Жена, Moto G40 Fusion Завързана цвете [Функция на каботажните] Луксозен калъф-награда от изкуствена кожа с [картодържателя] [Каишка на китката] за Motorola Moto G60 LC Red

BGN 5.85

Налично
Налично за поръчка

Поставка Два слота за карта с памет за ежедневна употреба, съхранявайте вашето устройство, карта и пари в този здрава джоба. Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Съвместимост : Съвместим с Motorola Moto G60 / Moto G40 Fusion. Модерен дизайн, подходящ за жени, мъже и юноши от всички възрасти.Материали : изкуствена кожа и чанта-портфейл Tpu Flip : 1. Пратката включва : 1x кожен калъф (телефон в комплекта не са включени) 5.Красив и креативен калъф за мобилен телефон Motorola Moto G60 под формата на тънко цвете, ще направи вашия мобилен телефон необичайно и по-привлекателна.Множество отделения за пари в брой и карти позволяват носенето на вашите карти, както и силен магнит остава затворена, за да гарантира сигурността на вашите неща.Съвместими модели : Специално внимание!Съвместим само с Motorola Moto G60/Moto G40 Fusion 6. Качествено сервизно обслужване : Ние се стремим към удовлетвореността на клиентите.

Към свойства

Най-добри оферти в категория