.

.

YWKJ е Съвместим с Samsung Galaxy A14 5G Чанта-портфейл с отделения за карти, Разтегателен Кожен калъф-Мандала с Магнитна закопчалка, Защитен калъф за Samsung Galaxy A14, една чанта-пор

YWKJ е Съвместим с Samsung Galaxy A14 5G Чанта-портфейл с отделения за карти, Разтегателен Кожен калъф-Мандала с Магнитна закопчалка, Защитен калъф за Samsung Galaxy A14, една чанта-портфейл (лилаво-6,6 инча)

BGN 17.10

Налично
Налично за поръчка

тази чанта-портфейл ще ви даде допълнителна индивидуалност и чар.Независимо от това, отидете ли сте на пазар, на парти, на среща или на гости на клиентите. Лесна употреба : да ви е удобно да носите мобилния си телефон.Дизайн във формата на поставка : Тази флип-надолу капака на апарата със стойката ви позволява да се насладите на телефона, не го държите в ръцете си, дори когато правиш някаква домашна работа, все още можете да се наслаждавате на любимите си видеоклипове.Това е много удобно и напълно функционално.Чанта-портфейл YWKJ е Съвместим с Samsung Galaxy A14 5 G с поставка за притежателя на слота за карти (дисплей 6,6 инча) Цвят : лилаво Високо качество : Тази чанта-портфейл точно е изработен от висококачествена изкуствена кожа, изглеждат стилно и изглеждат естествени и меки.Пълна защита : Калъф затваря всички ръбове, напълно предпазва телефона отпред и отзад, когато телефонът е в джоба или чантата си, добре защитава, той здраво държи телефон. Многофункционална чанта-портфейл : има 1 отделение за карти, рамка за снимки и чантата си.Конструкцията с четири здрави ъгли за предпазване от падане и омекотяване на ударите. Сигурна защита : избрана цялостна защита на 360 °, мека изкуствена кожа и матиран TPU с функции защита от удар и пръстови отпечатъци.Конструкцията с четири здрави ъгли за предпазване от падане и омекотяване на ударите. Сигурна защита : избрана цялостна защита на 360 °, мека изкуствена кожа и матиран TPU с функции защита от удар и пръстови отпечатъци.Можете да носите със себе си документ за самоличност, кредитни карти и шофьорска книжка.Вградена функция за захващане удобно за гледане на филми и мобилни телефони в свободното си време.Можете да носите със себе си документ за самоличност, кредитни карти и шофьорска книжка. Многофункционална чанта-портфейл : няколко слотове за вашите карти ID &.Осигурява лесен достъп до всички портове, бутони и функции, без да се налага да се корпус. Съвместима модел : Мек удобен калъф от изкуствена кожа, съвместим с Samsung Galaxy A14 5 G (6,6 инча), моля, проверете внимателно модел. Перфектна комбинация от чантата си и своята практика за мобилен телефон.

Към свойства

Най-добри оферти в категория