.

.

plplaaoo 2 бр. Панти за шкаф с чекмедже за обувки, Линия за шкаф с чекмедже за обувки От Неръждаема Стомана, Сменяеми Тела За кухня, Хол, Веранда (Трехслойные)

plplaaoo 2 бр. Панти за шкаф с чекмедже за обувки, Линия за шкаф с чекмедже за обувки От Неръждаема Стомана, Сменяеми Тела За кухня, Хол, Веранда (Трехслойные)

BGN 8.92

Налично
Налично за поръчка

Характеристики : Изработен е от качествена неръждаема стомана, здрав и издръжлив 【【Здрав и издръжлив】 е Изработен от качествена неръждаема стомана с обработка на повърхността полиране, той не ръжда, устойчив на корозия.Лесен за монтаж, подходящ за повечето рафтове за обувки, рафтове, шкафове, чанти за обувки и т. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : неръждаема стомана Цвят : сребристо Допълнителен тип : 1 слой, ниво 2, 3 слой Размер : е показано като на снимката Тегло : прибл. 【【 3 вида 】 имаме три вида вериги за чекмеджета за обувки за вас : еднослоен, двуслойни и трехслойные, можете да изберете за покупка в съответствие с вашите нужди. Моля, обърнете внимание, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект, моля, използвайте настоящия стандарт., Висока надеждност, директно заменяйте износени или счупени панти.Благодарение на процеса на полиране на повърхността той не ръждясва и е устойчив на корозия. 【Функция】 Този скоба за рафтове се използва за промяна на формата на един слой рафтове за обувки, на вдаването на борда на рафтовете, което го прави по-практични и красиви.

Към свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Optional Type:
1 Layer, 2 Layers, 3 Layers
Size:
Shown as Picture 
Weight:
approx. 273g~727g/9.63oz~25.64oz
Package List:
2 * Shoes Cabinet Hinges :
Note:
 When installing the product, the edge part is easy to cut the hand, and the customer needs to wear gloves to operate.1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement, thanks for your understanding.
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object, please take the real one as standard.3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Най-добри оферти в категория