.

.

Табела за ремонт на електрически вериги plplaaoo, 4 комплекта Скоби За ремонт на панти от неръждаема Стомана, Страничната табела за вериги с крепежни винтове, Аксесоар ?

Табела за ремонт на електрически вериги plplaaoo, 4 комплекта Скоби За ремонт на панти от неръждаема Стомана, Страничната табела за вериги с крепежни винтове, Аксесоар за ремонт на електрически вериги, за защита на

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【Лесна инсталация】: С помощта на 32 винтове табела за ремонт на пантите на гардероба лесно се фиксира и удобен за работа 【изящна изработка】 : Тази табела за ремонт на пантите с глоба изработка, която е идеален избор за всяко семейство, за да отговарят на вашите различни нужди. 220 г / 7,8 унция.Така че Можете да Го Използвате С Доверие. 【Материал от неръждаема стомана】: е Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана. Съдържание на пакета : 4 x Табела за ремонт на пантите, 32 x винт. 【Ефективно решаване на тези проблеми】: Кухненски работен кабинет е податлив на корозия От влагата, честото включване и изключване, качеството на собствени материали и т. 【Широко приложение]】: Тези плоски крепежни скоби се използват широко за определяне на мебели, много са подходящи за закрепване на шкафове, тоалетни масички, дървени столове и маси, дървени легла, рафтове и т.В комплекта са включени винтове от неръждаема стомана, просто използвайте отвертка или електрическа бормашина за бързо фиксиране на стена. 【Лесна инсталация】: С помощта на 32 винтове табела за ремонт на пантите на гардероба лесно се фиксира и удобен за работа. 【изящна изработка】 : Тази табела за ремонт на пантите с глоба изработка, която е идеален избор за всяко семейство, за да отговарят на вашите различни нужди. 【Материал от неръждаема стомана】: е Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана., Които водят до такива проблеми като Невъзможност за надеждно закрепване на Пантите, техните положителни и невъзможността на инсталацията.Имате болки в главата, защото от това?Във вътрешния панел на шкафа със счупен Задвижваната кабинета пада с цепочкидверь кабинет отслабена Тази табела за ремонт на линии Със система за качество на производство, което е идеален избор за всяко семейство, за да отговарят на вашите различни нужди., Които водят до такива проблеми като Невъзможност за надеждно закрепване на Пантите, техните положителни и невъзможността на инсталацията. 9 x 9 см / 3,5 х 3,5 Приложение : Ремонт на врати пантите на гардероба Тегло : прибл.Поставяне на окачени панелите на вратите от неръждаема стомана заедно, а след това трансформиране на Оригиналната Фиксирана точка на напрежението В Напрегнатото повърхност, така че тя е по-здрава, устойчива на износване, не е лесно поддавалась корозия и може да се използва в продължение на дълго време.

Към свойства

Item Type:
Hinge Repair Plate
Material:
Stainless steel
Product Size:
Approx. 9 x 9 cm / 3.5 x 3.5 in
Application:
Repair of cabinet door hinges
Weight:
Approx. 220g / 7.8oz
Package List:
4 x Hinge Repair Plate 32 x Screw  
Най-добри оферти в категория