.

.

Amortiguador Armario Cocina 120n, 1 бр., Категоричен Изкачване врати, Мебелни Панти за шкаф с Газова пружина, Задвижваната шкаф За кухня (120 H (12 кг))

Amortiguador Armario Cocina 120n, 1 бр., Категоричен Изкачване врати, Мебелни Панти за шкаф с Газова пружина, Задвижваната шкаф За кухня (120 H (12 кг))

BGN 0.67

Налично
Налично за поръчка

Използването на добра издръжливост на ABS-на главата, цялостна производителност, висока устойчивост на удар вискозитет, химически стабилност, добри електрически характеристикиЗа повдигане на атрактивни панели на вратите на гардероба.Моля, разберете, че в цветове могат да съществуват хроматичната аберация се дължи на различни настаняване на изображения.За повдигане на атрактивни панели на вратите на гардероба.Ако имате някакви проблеми след получаване на нашите продукти, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро и по подходящ начин компенсируем щети. [Дълготрайност за използване] : Socket дебели и здрави и са подходящи за домашна употреба. [Прилагането на] : Подходящ за врати, битови помещения, така че вратата може да се отвори с удобен амортисьорите, бавно отваряйки.Жак дебели и здрави и са подходящи за домашна употреба.Ако имате някакви проблеми след получаване на нашите продукти, моля, незабавно се свържете с нас и ние ще ви отговорим възможно най-скоро и по подходящ начин компенсируем щети.Параметри : Състояние : 100% чисто ново Цвят : сребристо-сиво Материал : ABS-щапелни + цинк сплав плюс желязо Обща дължина : 26,3 см (прибл. [Добра производителност] : Използва устойчива на износване ABS-глава, цялостна производителност, висока устойчивост на удар вискозитет, химически стабилност, добри електрически характеристики. [Дълготрайност за използване] : Socket дебели и здрави и са подходящи за домашна употреба. [Добра производителност] : Използва устойчива на износване ABS-глава, цялостна производителност, висока устойчивост на удар вискозитет, химически стабилност, добри електрически характеристики.

Към свойства

Condiiton:
100% Brand New
Color:
Silver gray
Material:
ABS brace + zinc alloy plus iron
Total length:
26.3 cm (appr.)
After compression:
17 cm (appr.)
Packing:
OPP bag
With packaging weight:
115gPressure
Package Included:
1 x Gas Stay Hinge5 x Screw:
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement. of pictures. :
Най-добри оферти в категория