.

.

Комплект за монтаж на Пантите от алуминиев профил 4шт, Контур за Челно на вратата на шкафа-от алуминиеви сплави, за Екструдиране на рамката от алуминиев профил сери?

Комплект за монтаж на Пантите от алуминиев профил 4шт, Контур за Челно на вратата на шкафа-от алуминиеви сплави, за Екструдиране на рамката от алуминиев профил серия 2020 г. (Диаметър на отвора: 4 мм)

BGN 8.33

Налично
Налично за поръчка

Широко се използва за създаване на промишлени алуминиева рамка проекти, 3 D-принтери, рутери и машини с ЦПУ, лазерни резаков с ЦПУ, проекти на роботикатаРазстояние между дупките : 20x15 mm/0,78x0,59 инча; Диаметър на отвора : 4 мм.(В комплекта не са включени винтове и гайки).Разстояние между дупките : 20x15 mm/0,78x0,59 инча; Диаметър на отвора : 4 мм.Те са лесни за използване и удобни за свързване на алуминиеви профили и с други детайли. е Подходяща за отвори алуминиева экструзионного профил 2020 г.Широко се използва за създаване на промишлени алуминиева рамка проекти, 3 D-принтери, рутери и машини с ЦПУ, лазерни резаков с ЦПУ, проекти на роботиката. x панта от алуминиева сплав от серия 3030.Пълен комплект панти, спестете време за покупки. Ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, ще решим проблема и ще направим закупуване на терени.Обикновено се използва като монтажен шарнира.(В комплекта не са включени винтове и гайки).Пратката включва : 4 бр.Лесен за инсталиране и използване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория