.

.

лепило куки Самозалепващи Стенни Скоби Куки Цвете Издълбани Античен Месинг Баня Кухня Монтиране на Стена, Куки За Кърпи И Дрехи за Домашни Декоративни Куки Органа?

лепило куки Самозалепващи Стенни Скоби Куки Цвете Издълбани Античен Месинг Баня Кухня Монтиране на Стена, Куки За Кърпи И Дрехи за Домашни Декоративни Куки Органайзер Домашна Баня, Кухня, Месинг, бронз, Един Размер

BGN 22.86

Налично
Налично за поръчка

Съдържание на пакета : 1 х кука за кърпиАко той ще е на друга стена, това ще се отрази на работата на устройството.Поддръжка : Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Това удължава живота, е здрав и устойчив на корозия. Поставете дупка в стената и пробиват го электродрелью в отмеченном място.Това удължава живота, е здрав и устойчив на корозия.Изработен е от месинг : Кука за дрехи изработен е от висококачествен месинг, за да се избегне корозия. Преди И след обслужване : свържете се с нас като надеждна приятели по всяко време, когато се чувстват неудовлетворени.Изработен е от месинг : Кука за дрехи изработен е от висококачествен месинг, за да се избегне корозия.Приятна натоварване : конструкция с двойно плетене на една кука предназначена за добро тегло, е идеалното решение за окачване на кърпи, палта, халати, пижам и т.Приятна натоварване : конструкция с двойно плетене на една кука предназначена за добро тегло, е идеалното решение за окачване на кърпи, палта, халати, пижам и т. Преди сверлением проверете дали в стената, захранващ кабел, кабел за връзка или водопровод с електронен датчик. Поставете пластмасова расширительную тръбата в отвора с помощта на чук.Устойчив на корозия и ръжда за вашата спалня, баня, кухня и офис.

Към свойства

Най-добри оферти в категория