.

.

30-инчови Перуки от естествена Коса на дантели с дълбока Вълна, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, 13X4 Бесклеевых, Дълбоко Къдрава, Човешка Коса, Предва?

30-инчови Перуки от естествена Коса на дантели с дълбока Вълна, Перуки, изработени от Човешка Коса за черни жени, 13X4 Бесклеевых, Дълбоко Къдрава, Човешка Коса, Предварително Выщипанные Прозрачни Перуки на дантели

BGN 125.99

Налично
Налично за поръчка

【Естествени човешки косми】 перуки от естествена коса на дантели с дълбока вълна, предварително выщипанные, откъснати директно от млади момичета-донори, необработени естествени човешки косми, здрави и меки, еластични и естествениНе се вижда патица. Добавете мек шампоан в топла вода, след това спуснете перука във вода и измийте косата си до пълно прочистване. Може да бъде лесно выпрямлен, завит, боядисани, отбелен и прибрани по ваш вкус.Моля, редовно измивайте с топла вода и ги оставете да изсъхне по естествен начин въздуха, да се избягва излагането на пряка слънчева светлина.Предварително выщипанный натурален косата е с детски косми наоколо; Меки и лъскави перуки, изработени от човешка коса на дантели отпред, по-естествени на вид. 【Дантела и шапка】 Прозрачни бесклеевые дантелени предната перуки с детски косата, тънката дантела и безупречно върви добре, леко, меко и трайно.Този перука с дълбоки вълни-чудесен перука, особено за начинаещи.Перука от човешки косъм с малки поредици, мек, лесно, избелени. (Ако искате да го върнете, моля, не режат дантела).В2 : Как да се избегне entanglements, или за загуба на перука от дълбоки увивни човешки косъм?.И вълнообразни прическа е много по-лесно се полага и поддържа от други прически.A3 : къдрава Перука от човешки косъм е изработен от швейцарската дантела, която по-дышащее, не набивное и много безвреден за кожата на главата.В4 : Колко време ще продължи?.Бесклеевой перука на дантели 13х4.Перуки от дълбоко увивни човешка коса могат да бъдат боядисани, обесцвечены, се изправи и подложени на рестайлингу. 【Професионално обслужване и бърза доставка】 перука с дантела отпред се изпраща в рамките на 24 часа, доставка 1-3 дни.A2 : Препоръчително е да използвате пръстите си за управление на кудрявым перука, за да се предотврати спутывание, когато трябва да гребен перуката, не използвайте гребен с фини зъбци, силно се препоръчва гребен с широки зъбци / ръчно. Преди миене внимателно срешете перуката с дълбоки вълни с помощта на гребен с широки зъбци, за да го почистите от заплитане на косата.A1 : Съответства на дължина и плътност гъста и лъскава коса. Перука MSCLARA е изработена от висококачествени човешки косъм, нарязани директно с млади момичета, без синтетични или животни на косата. Преди окончателното доставка на стока минава 6 проверки за осигуряване на задоволително качество. С помощта на кърпа внимателно изстискайте водата от перука.Моля, изправете бесклеевые перуки на дантели с водна вълна за измерване, а след това се измерва от върха до края.A4 : Това зависи от вашите грижи (обикновено 6-12 месеца).Възли са малки, им е много лесно да избелите.Изящна изработка, строг контрол на качеството.Ако имате някакви проблеми с дълбоки маша за перуки или по време на употреба, ние предлагаме онлайн услуги 24 часа в денонощието.

Към свойства

Най-добри оферти в категория