.

.

DolmaX Дълги черни къдрави перуки бесклеевой синтетични перука на дантели отпред с детски коса, естествена перука от устойчиви на топлина влакна в насипно състояние ?

DolmaX Дълги черни къдрави перуки бесклеевой синтетични перука на дантели отпред с детски коса, естествена перука от устойчиви на топлина влакна в насипно състояние с вълна, перуки за жени...

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Този перука от вълнообразни синтетични косми също е добър подарък за модерен дамаМожете да направите Префасонира Косата Така, както ви харесва.Нанесете малко олио за коса или балсам за предотвратяване на статичното електричество, като грижа за косата. перуки за cosplay за всеки ден и по индивидуална поръчка : Можете да носите този съраунд вълнообразни дантела пред перука на Хелоуин, cosplay костюм, на парти и всички случаи на живота, както и за ежедневна употреба.Този вълнообразни синтетични перука на дантели отпред изглежда като вашите собствени истински човешки косъм и мека на допир.Синтетични перуки за чернокожите жени. Размер на шапка за перука, изработени от синтетична коса : Средно кафяв прозрачен дантелен перука, средният размер на шапки (22-22,5 инча) С регулируеми джапанки и 3 расческами, които лесно да се вземе.Синтетични перука на дантели отпред : 3 инча, навързани ръчно в средната част, съраунд, вълнообразни перука на дантели отпред и от висококачествени синтетични косми изглеждат реалистични и естествено.

Към свойства

Най-добри оферти в категория