.

.

Преносимото Перука за коса XZGDEN, Директен Перука-боб с дължина 15 сантиметра, с Бретон, за жени или Момичета, с Перука в Стил Боб с Дължина до раменете, Синтетични Перу?

Преносимото Перука за коса XZGDEN, Директен Перука-боб с дължина 15 сантиметра, с Бретон, за жени или Момичета, с Перука в Стил Боб с Дължина до раменете, Синтетични Перука от коса (тъмно зелено), Пастелно Вълнообразни

BGN 7.15

Налично
Налично за поръчка

15 см Цвят : тъмно зелен Опаковката включва : 1 брМийте косата си поне два пъти в седмицата. много е важно да се грижим за косата си, така че те са меки и покорни.Мек на допир-средна дължина, стилен, елегантен дизайн с естествен външен вид и мекота на допир. Никога не спите с мокра коса, и можете да я закрие им, за да се предотврати спутывание.Моля, обърнете внимание : Цветът на тази на продукта може да се различават от особеностите на производство или настройките на цветовете на монитора на вашия компютър.Но моля, запазвайте коса и външна опаковка живи. Внимателно да изправите косата от върховете на пръстите на краката до върха.Материал : синтетични влакна Дължина.-Подходящ за случаи-чудесно за дневни партита, cosplay, на Хелоуин, сватби, коледни партита, рождени дни и т.Надяваме се, че нашите продукти ще бъде винаги с вас.[Перука от човешки косъм] На днешния пазар, където качеството на различни продукти за перуки неодинаково, ние винаги ще настоява да ви предоставим най-добрите продукти. 15 см Цвят : тъмно зелен.Нашата цел е да ви осигури възможно най-добрия опит пазаруване.-Цвят-Тъмно зелен цвят, подходящ за всички цветове на лицето и изглежда естествено, красиво и очарователно.Ние активно ще се учат от вас и непрекъснато да усъвършенстваме нашите продукти.Можете да отидете на парти, среща с приятели, за да излязат в светлина и др. шапка за перука Забележка : При продължителна изпращане, моля, разклатете преди употреба, за да се отпуснете и да се отървете от косопад.Ако имате някакви предложения за подобряване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Оставете ги да изсъхнат на въздух, а не сушете със сешоар.Предупреждение за сигурност на косата Ни-истински бразилски коси, те са много здрави и не са повредени. В рамките на 15 дни от връщането на стоката без причина не е позволено.

Към свойства

Най-добри оферти в категория