.

.

CLIONE Къса Афро Къдрава Перуки, изработени От Човешка Коса за черни Жени, Къдрава Къса Перуки 150% Плътност, Афро Перука, за Смяна на афро-американци, Перуки от Естестве?

CLIONE Къса Афро Къдрава Перуки, изработени От Човешка Коса за черни Жени, Къдрава Къса Перуки 150% Плътност, Афро Перука, за Смяна на афро-американци, Перуки от Естествен Черен Цвят 1Б

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

Разклаща преди употреба, и перука ще изглежда по-естествено перуки без дантела плътност 150%, афро-къдрава къса перуки за чернокожите жени.Моля, уведомете ни, преди да кандидатстват за възстановяване, ако го подстригали или да се грижат за него. Политиката за връщане?О : ако не сте доволни от перука, може да върне стоката обратно за пълно възстановяване в рамките на 30 дни. ❤ Моля, имайте предвид - перука подлежи на връщане, но, моля, върнете го в товарното състояние. Дължина на косата? A : 6 инча.Моля, проверете внимателно текстура на косата, за да сте сигурни, че това е точно това, което ви трябва. 100% човешка коса? A : Да.Благодаря ви за вашето разбиране. ❤ Средният размер на шапки-обиколката на перука е 22 инча, перука с пълна шапочкой и 2 регулируеми еластични джапанки за надежден носене, подходящ за повечето размери на главата, но ако главата ти е по-голяма от 23 инча, той ще бъде много малък. В сравнение с повечето синтетични перуки (особено струва по-малко от 20 долара), гладки перуки, изработени от човешка коса точно отговарят на текстурата на вашата собствена коса, изглеждат и се усещат като вашата СОБСТВЕНА коса.Забележка : Косата може да бъде леко деформирани по време на транспортиране, моля, разклатете, за да се грижи за тях, преди носенето, това не е проблем на качеството на Често задавани въпроси : Q1.Естествен вид, без entanglements без загуба. Загубата и спутывание?О : При афро-къдрава коса много малки къдри.❤Материал кратко катерене перука : -100% човешка коса, афро-кратък къдрава перука, супер еластичен и супер реалистичен с къси пухкави тугими swirls.

Към свойства

Най-добри оферти в категория