.

.

Бесклеевые Перуки Дантела Отпред Вълна Вода Човешки на Косата на Перука Дантела Предварително Откъснато от Косата на Бебето 13x4 Прозрачен Перука Дантела Отпред Бр?

Бесклеевые Перуки Дантела Отпред Вълна Вода Човешки на Косата на Перука Дантела Предварително Откъснато от Косата на Бебето 13x4 Прозрачен Перука Дантела Отпред Бразилски Вирджински Човешки Косъм Перуки за черни жени

BGN 38.40

Налично
Налично за поръчка

? Материали за коса : Перуки, изработени от човешка коса на дантели с водна вълна, предварително выщипанные от косата на бебето, с помощта на бразилски коса 10 A Дева, могат да бъдат боядисани, отбелены, завиты и подложени на рестайлингуРазмер на капсула : 22,5 инча, с 2 регулируеми джапанки, диапазон на настройка е 19,5"-22,5"За закрепени към могилата : Има 4 силни гребен, отпред и отзад, отляво и отдясно.За да перука остава мека, ние внимателно кондиционируем Коса, може да остане една малка миризма на климатик, но той ще изчезне след измиване!. Има ли косата миризма?A : Перуки на дантели, без никаква химическа обработка, без неприятна миризма.Можете да определите разликата между човешките коса и синтетична коса от изгаряне.Качеството на косата : 10 A Бразилски Virginiana шнур за коса Размер : 13 X4 Предната дантела перуки могат да бъдат разделени пробором отстрани и в средата дантела Цвят : прозрачна Дантела пред перука Тип дантела : швейцарски дантела перуки, много здрави и издръжливи. ? Предимство на перуки : перуки с една вълнообразна дантела 150 плътност с предварително выщипанными косата на бебето.А за синтетични косми е ще лепкавите топки и след изгаряне се появи черен дим.Свободната част, може лесно да откопчавам по никакъв начин.Линията на растеж на косата на перука : Перуки на дантели, предварително выщипанные от детски волосfaq:За перуки от човешка коса с водна вълна от Q1.Имаме собствена фабрика и над 20-годишен опит в производство на перуки. Марка : BEAUFOXwig Стил : Перуки, изработени от човешка коса на дантели 13x4 Тип коса : Перуки, направени от коса на дантели с водна вълна Материал на косата : 100% необработен бразилски перуки, изработени от естествени човешки косми за черни жени Дължина на косата : 14 инча Цвят на косата : натурален черен Плътност на косата : 150% Плътност на човешки косъм на дантели перуки. ? Лейси подробност : дантела перуки размер 13x4 от ухо до ухо с предна част от прозрачен швейцарския дантела с висока разделителна способност, меки и дишащи, невидими, са идеални за тона на вашата кожа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория