.

.

Подова стойка и калъф - Подова поставка CTA Premium с подвижна магнитна защитен калъф за 10,2-инчов iPad 7/8/9 поколение | iPad Air 3 и други 10,2-инчов устройства iPad - Бял (PAD-PARAF10W)

Подова стойка и калъф - Подова поставка CTA Premium с подвижна магнитна защитен калъф за 10,2-инчов iPad 7/8/9 поколение | iPad Air 3 и други 10,2-инчов устройства iPad - Бял (PAD-PARAF10W)

BGN 4.19

Налично
Налично за поръчка

{УНИВЕРСАЛЕН} Максимална гъвкавост, благодарение на регулируеми и подвижни монтаж пластинам, съвместима с VESA, които са подходящи за широк спектър от устройства, включително и популярни модели на i Pad, Samsung, Lenovo и другиТази сверхпрочная подова поставка с височина 50 сантиметра има вътрешна кухина за чиста кабел за зареждане, както и утяжеленное основа, оборудвано с пълнеж, устойчив на приплъзване и надраскване. {ТРАЙНИ} Надеждно закрепване и защита на две таблетки едновременно, благодарение на нашата трайно тенис на креплению от черен метал и VESA-съвместимо сгради, е подходящ за бизнес и образователни институции. {БЕЗОПАСНО} Основата на предварително просверлено за удобство на монтажа, а на корпуса са оборудвани с мощна система за сигурност с ключ за защита на вашите таблетки от кражба.{СЪВМЕСТИМОСТ} i Pad, 7-ми / 8-ми / 9-то поколение 10,2-инчов i Pad Air 3 i Pad Pro 10,5-инчов.2", i Pad Air 3, i Pad Pro 10. {УДОБНО} подходящ за използване в магазини, класни стаи, ресторанти, открити пазари или всяко друго място, когато имате нужда от павилион на две устройства. {УДОБНО} подходящ за използване в магазини, класни стаи, ресторанти, открити пазари или всяко друго място, когато имате нужда от павилион на две устройства. {БЕЗОПАСНО} Основата на предварително просверлено за удобство на монтажа, а на корпуса са оборудвани с мощна система за сигурност с ключ за защита на вашите таблетки от кражба. {СЪВМЕСТИМОСТ} i Pad, 7-ми / 8-ми / 9-то поколение 10,2-инчов i Pad Air 3 i Pad Pro 10,5-инчов. {УНИВЕРСАЛЕН} Максимална гъвкавост, благодарение на регулируеми и подвижни монтаж пластинам, съвместима с VESA, които са подходящи за широк спектър от устройства, включително и популярни модели на i Pad, Samsung, Lenovo и други.

Към свойства

Най-добри оферти в категория