.

.

Калъф за iPad Mini 6 8,3 Инча 2021, Feams Тънък, Лек Трикуспидалната калъф за iPad Mini, 6-ти поколение 2021, Прозрачна делото Smart Folio с притежател на Молив, и автоматично преминаване в ?

Калъф за iPad Mini 6 8,3 Инча 2021, Feams Тънък, Лек Трикуспидалната калъф за iPad Mini, 6-ти поколение 2021, Прозрачна делото Smart Folio с притежател на Молив, и автоматично преминаване в режим на сън за iPad Mini

BGN 3.33

Налично
Налично за поръчка

), стегнато осигурява пълен достъп до бутони, колонки, гнездо за слушалки и камери, за вашето устройствоСемейството на повече от готови да ви помогнат.Устойчиво на надраскване изкуствена кожа с прозрачен заден панел, заобиколен от мек калъф от TPU, лека и здрава, предпазва вашето устройство от удари и надраскване, запазване на цвета на вашия i Pad. "Трехстворчатая предния капак може автоматично да превежда вашия таблет в режим на заспиване / събуждане при включване / изключване на покрива. "Съвместимост" : Специално проектирана за новия i Pad Mini 6 - номер на модел : A2567 / A2568 (издаден само през 2021 г.Безжична зареждане продължава да функционира, докато молив е разположен в гнездото (моля, обърнете внимание : молив в комплекта не са включени).Не е съвместима с други устройства.Ако не сте 100% доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас. "Титуляр за моливи" : Вътрешното гнездо за моливи осигурява лесен достъп и сигурно място за вашия молив 2-ро поколение. "Защита" : Нашият специален процес на печат създава ярка картина.Ако не сте 100% доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас.Съвместимост Този защитен калъф проектиран специално за новия i Pad Mini 6 - номер на модел : A2567 / A2568 (издаден само през 2021 г.Защита на Нашия специален процес на печат създава ярка картина.), стегнато осигурява пълен достъп до бутони, колонки, гнездо за слушалки и камери, за вашето устройство. (Моля, обърнете внимание : молив в комплекта не са включени) Забележка и поддръжка на външна и Вътрешна филм добавени за защита на прозрачен заден панел от драскотини и прах, моля, свалям ги, преди да използвате. "Информация и обслужване" : външна и Вътрешна филм добавени за защита на прозрачен заден панел от драскотини и прах, моля, свалете ги преди употреба. "Информация и обслужване" : външна и Вътрешна филм добавени за защита на прозрачен заден панел от драскотини и прах, моля, свалете ги преди употреба.Устойчиво на надраскване изкуствена кожа с прозрачен заден панел, заобиколен от мек калъф от TPU, лека и здрава, предпазва вашето устройство от удари и надраскване, запазване на цвета на вашия i Pad.Ако не сте 100% доволни от нашите продукти или имате някакви въпроси, моля, просто не се колебайте да се свържете с нас.

Към свойства

Най-добри оферти в категория