.

.

Калъф с плисета, който е съвместим с Garmin Fusion RA210 Marine Стерео 2,7 , водоустойчив калъф, суха чанта (без защитно фолио за екрана)

Калъф с плисета, който е съвместим с Garmin Fusion RA210 Marine Стерео 2,7 , водоустойчив калъф, суха чанта (без защитно фолио за екрана)

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

100% прозрачност позволява свободно да правите снимки с висока разделителна способност, без да махате опаковка Сертификат IPX8 - Защита на вашия смартфон от повреди вода на дълбочина до 100 метра.НЕ използвайте продукта, ако е мокро, се обърнете към нас за помощ. Забележка : Използвайте бутона за регулиране на силата на звука за стрелба, тъй като хидравлично налягане може да се отрази на чувствителността на екрана с допир на дълбочина.Съвместими модели са посочени в заглавието. Сигурност-двойни въртящи се на замъци надеждно предпазва вашия мобилен телефон от вода, пясък и сняг, прах и мръсотия. ВАЖНО : Моля, прекарват тест за сигурност всеки път, преди да използвате продукта.Кристално чисти - прозрачни капаци, не пречат на правене на снимки и видео под вода. Висококачествени материали-PVC материал осигурява плавно докосване на екрана и чувствителна обратна връзка.Тази превръзка е изработена от еластична лента, дължина и дръпване може да се регулира в зависимост от различни хора, а мощна велкро също така лесно да се определя и се отстранява.Просто поставете парче плат / хартия във вътрешността на опаковката, натопи я във вода за 30 минути, след това извадете го, за да се провери, wet плат / хартия, или не.Сертифицирани водоустойчиви калъфи за телефони : водоустойчив по стандарт IPX8 до 100 фута / 30 метра.

Към свойства

Най-добри оферти в категория