.

.

Unicey Good Night Owl Pattern Дебел Нескользящий подложка за упражнения и фитнес 1/4 за Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

Unicey Good Night Owl Pattern Дебел Нескользящий подложка за упражнения и фитнес 1/4 за Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

BGN 23.46

Налично
Налично за поръчка

Бъдете внимателни, не го излагайте на продължително излагане на слънцеМожете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате.Различни стилове, модели ви позволяват винаги да изберете този, който ви от нашия магазин.Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе си. ✔ [Описание опаковка] : Нашият мат предлага безплатен цилиндрическим чанта за съхранение и каишка за съхранение.Имаме множество шаблони. ✔[Изискани и разнообразни щампи] : отпред, изобразени изискани модели.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода.След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място. ✔[Инструкция за почистване] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване. ✔ [Перфектна защита от подхлъзване] : Предната и задната част на тази подложка за йога, изработени с плъзгане преработка, която осигурява максимално добро сцепление.Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака и го прави по-удобен.

Към свойства

Най-добри оферти в категория