.

.

Фантазийный Еднорог Звезди Дебел Нескользящий подложка за упражнения и Фитнес 1/4 за Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

Фантазийный Еднорог Звезди Дебел Нескользящий подложка за упражнения и Фитнес 1/4 за Йога, Пилатес и фитнес на пода (61x183 см)

BGN 27.96

Налично
Налично за поръчка

Имаме множество шаблониНие ще бъдем максимално защитава вашите интереси.Подложка за упражнения е подходящ за всички упражнения, йога, пилатес и упражнения на пода. ✔[Изискани и разнообразни щампи] : отпред, изобразени изискани модели. ★ Функция ★ се Използва за практикуване на йога, пилатес, дъно упражнения.Заради цвета на дисплея цвят модел, който всички виждат, може да има някои отклонения, всичко зависи от самия продукт, надявам се, вие можете да разберете.✔ [100% нетоксичен материал] : Изработен е от висококачествен материал, TPE. ★ Размер ★ 72x24 инча /183x61 см x 0,6 cm (дебелина 0,6 виж) ★ Вид на материала ★ килимче за йога, изработена от висококачествен материал, TPE, TPE е с висока плътност и еластичност.Не съдържа ЕВА, PVC, не е токсичен и не съдържа вредни химикали. ✔[Инструкция за почистване] : Избършете с влажна кърпа, потопена в студена вода с неутрален препарат за почистване.Можете да го вземете със себе си на всяко място, какво искате.Бъдете внимателни, не го излагайте на продължително излагане на слънце.След измиване подсушавайте щателно или ги на хладно и проветриво място.Можете да го съхранявате след употребата на които е по-удобно и леко, а също така по-удобно се носят със себе си.Материал TPE 100% нетоксичен и безопасен за използване. ★ Следпродажбено обслужване ★ Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, моля, уведомете ни желания задоволително решение, и ние бързо с него ще се разберем.Дебелина 1/4 инча осигурява добро усещане за крака и го прави по-удобен.

Към свойства

Най-добри оферти в категория