.

.

Bigmeda 2 бр. наколенник за йога, Нескользящие постелки за Йога за жени, Поставка за коленете за Йога, Удобни и леки Коленете, за йога, Възглавница за коленете, ръцете, ки?

Bigmeda 2 бр. наколенник за йога, Нескользящие постелки за Йога за жени, Поставка за коленете за Йога, Удобни и леки Коленете, за йога, Възглавница за коленете, ръцете, китките и лактите

BGN 6.00

Налично
Налично за поръчка

Това намалява чувството на дискомфорт по време на йога упражнения[Ергономичен дизайн] В центъра на наколенника за йога има кръгло пространство, огъване който може перфектно да се адаптира към ставите. [Лек и преносимост] Наколенници за йога леки, компактни и лесно да ги носите със себе си.Може да се предотврати травма на коляното, лакътя, китките, бедрата, глезените или четка.Той е идеален за практикуване на йога, пилатес и упражнения за разтягане.Мек наколенник за йога осигурява подкрепа и стабилност, като помага за подобряване на баланса. [Водоустойчив материал] е Изработен от екологично чист полиуретан с висока плътност, нетоксичен.Осигурява подкрепа на колене, за да се избегне или облекчаване на травми на ставите. [Многократно използване] Е идеален за практикуване на йога, пилатес, растяжкой, медитация, градинарство, къпане на бебето и ремонт на автомобили.Наколенник за йога е устойчив на вода и пот и лесен за почистване.Това може да намали болката в ръцете, китките, коленете и във всички позиции, когато в тялото се оказва по-голям натиск.

Към свойства

Най-добри оферти в категория