.

.

Eagles Мини Турбо Четка За Пол и Телескопична Удлинительная Пръчка Тръба Прът Хромирана Тръба Замяна за предоставяне на Универсална Прахосмукачка 32 мм 1-1/4 Аксесоари ?

Eagles Мини Турбо Четка За Пол и Телескопична Удлинительная Пръчка Тръба Прът Хромирана Тръба Замяна за предоставяне на Универсална Прахосмукачка 32 мм 1-1/4 Аксесоари За Прахосмукачка

BGN 14.30

Налично
Налично за поръчка

Описание : - Интерфейс като всмукване на главата е с диаметър 1-1 / 4" (32 мм), които е подходящ за всяка европейския прахосмукачка с диаметър 1-1 / 4" (32 мм) - Характеристики удължител : Вътрешен диаметър големи глави : 32 мм Външен диаметър малка глава : 31 мм Дължина, след номиниране : от 100 см - Подходящ само за прахосмукачки с вътрешен диаметър от 32 мм - Вакуумно смукателна четка се задвижва с висока скорост на вибрациите 8000-10000 об/мин, мини-наставка осигурява голяма маневреност, както и отлична производителност за почистване и засмукване - на Кутията : прозрачна за КОМПЮТЪРА - под капака : ABS - Четина : спирала за коса от полипропилен. Пакетът включва : 1 x Мини Турбо четка за премахване на козината на домашни любимци, 1 x Вакуумно Удлинительная тръба. Интерфейс като всмукване на главата е с диаметър 1-1 / 4" (32 мм), което е подходящо за всеки европейски и американски прахосмукачка с диаметър 1-1 / 4" (32 мм). 30-дневна гаранция за връщане на парите е наличен в нашите аксесоари за прахосмукачки професионално обслужване на клиентите. устойчиви пълнители от неръждаема стомана с диаметър 1-1 / 4 инча увеличават с дължина до 39 см, в комбинация с въртящи се на 360 градуса четка позволяват да се движите около и под мебели, а също и на труднодостъпни места.

Към свойства

Най-добри оферти в категория