.

.

HANABASS Куки За пердета, Куки За Пердета, Куки за пердета 2 елемента Метал Бельевая Въже Подпори закачалка за гардероб кука за обсега на закачалка с шкаф Закачалка За г?

HANABASS Куки За пердета, Куки За Пердета, Куки за пердета 2 елемента Метал Бельевая Въже Подпори закачалка за гардероб кука за обсега на закачалка с шкаф Закачалка За гардероб Вилица Тавана Кука на Тавана Кука Кука

BGN 1.00

Налично
Налично за поръчка

Плъзгаща се конструкция ви осигурява по-голямо удобство при употреба за закачане на дрехиДЪЛГА кука за кабинет на един стълб : Насладете се на отпускащо и приятно времето си за пране, за да направят прането по-лесно и по-удобно. - Изработен от висококачествен алуминий, материали от неръждаема стомана, той също може да продължи дълго време на употреба. - Насладете се на отпускащо и приятно времето си за пране, за да направят прането по-удобно и лесно.Описанието на Тази закачалка за дрехи, изработена от висококачествен материал, трайни и трайни за използване.ПРЪЧКИ за окачване на ДРЕХИ : Изработени са от висококачествен алуминий и неръждаема стомана, също така може да продължи дълго време на употреба. - Размер (удължена дължина) : около 114,00 X6,00 X2,00 см/44,80 X2,36 X0,79 инча. - Широко приложение : подходящ за кабинет, дограма, тавани и други високи места за поставяне на дрехи или на коледни гирлянди. - носеща способност, тази закачалка за сушене на дрехи е много лесен за използване и переноске.Списък на опаковки 2 x Закачалка за дрехи Особености - Материал : Неръждаема стомана, алуминий. - Проста, лека и убирающаяся дизайн го прави много практичен за окачване и премахване на облекло.

Към свойства

Най-добри оферти в категория