.

.

Имобилайзер Автомобилно Устройство За Заключване на Волана Vrullu, Универсален Автомобилен Заключване, Бесключевой Кодекс Парола, Разтегателен Авто Заключване за С?

Имобилайзер Автомобилно Устройство За Заключване на Волана Vrullu, Универсален Автомобилен Заключване, Бесключевой Кодекс Парола, Разтегателен Авто Заключване за Сигурност, за Кола, Камион, Suv, Ван

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

?【Лесна употреба】 Конструкция с две куки позволява автоматично регулиране на заключване на автомобила в съответствие с диаметър на волана, а също така определят надеждно противоугонный автомобил на предния капак ? 【Високо ниво на сигурност】 Заключване на кормилното колело VRULLU с 5 кодированными цифрови парола е милиони комбинации, да го отворите, можете само вие. ?【СПЕЦИАЛЕН дизайн】 Обновен дизайн прави това бесключевое видът устройство е по-надежден, за крадците и улеснява защита на волана от надраскване. ?【СПЕЦИАЛЕН дизайн】 Обновен дизайн прави това бесключевое видът устройство е по-надежден, за крадците и улеснява защита на волана от надраскване.Това е силна имобилайзер устройство за блокиране на колелата, произведено от висококачествени с легирана стомана и може да предотврати порязвания, пробиване и распиливание.Идеални за различни управителните на колелата, подходящи за леки автомобили, микробуси, товарни автомобили и ванове.Това е силна имобилайзер устройство за блокиране на колелата, произведено от висококачествени с легирана стомана и може да предотврати порязвания, пробиване и распиливание.Също така може да се използва като средство за самозащита и за безопасно бягство (прозорец ключ).Парола за заключване на волана е комбинация от кодове 5 digtal. ?【Покупка без да се тревожи】 В комплекта 1x заключване на волана, 1x отвертка, 1x устройство на кодова модулация, 1x инструкция, както и 2x кука за останалите главата столче за кола.Също така може да се използва като средство за самозащита и за безопасно бягство (прозорец ключ).Също така ще получите 100% удовлетворенное за обслужване на клиенти.Дизайн без ключ, не се притеснявайте за загуба на ключове. ?【Покупка без да се тревожи】 В комплекта 1x заключване на волана, 1x отвертка, 1x устройство на кодова модулация, 1x инструкция, както и 2x кука за останалите главата столче за кола.

Към свойства

Най-добри оферти в категория