.

.

Куки SOCONT върху Стъклената Врата на Душ, 2 опаковки от Неръждаема Стомана 304, Бескаркасная Закачалка за Баня Без Пробиване, Без Перфорация, за Халат, хавлиени Кърпи, С?

Куки SOCONT върху Стъклената Врата на Душ, 2 опаковки от Неръждаема Стомана 304, Бескаркасная Закачалка за Баня Без Пробиване, Без Перфорация, за Халат, хавлиени Кърпи, Скрепер, Гъба, Бански Костюми, Самобръсначки

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

【Бърз монтаж】 Куки Socont, зададени за една секунда без пробиване или лепило, подходящи за врати без стъклени врати с дебелина по-малко 15/32 инча (12 мм) 【Защитете стъкло】 Както на горната, така и долната част на куката са изработени от гума за надеждна защита на стъкло. 【Трайна и стабилна】 е Изработена от неръждаема стомана 304, не е лесно ръждясва. 【Защитете стъкло】 Както на горната, така и долната част на куката са изработени от гума за надеждна защита на стъкло. 【Прекрасна повърхност】 е Изработена по метода на точната полиране и осигурява усещане за гладкост. 【Прекрасна повърхност】 е Изработена по метода на точната полиране и осигурява усещане за гладкост. 【Универсален】 Подходящ за закачане на дрехи, халат, хавлии, скрепер, гъба и самобръсначка.Размер : 4,53x1,77 инча. 【Универсален】 Подходящ за закачане на дрехи, халат, хавлии, скрепер, гъба и самобръсначка.Име : Двустранна Куки за душ врати.Профил мъничета : Врати планина. 【Трайна и стабилна】 е Изработена от неръждаема стомана 304, не е лесно ръждясва.

Към свойства

Най-добри оферти в категория