.

.

8X6 ФУТА Фона на замъка на Принцеса Фотография, Приказен Фон със Синьо небе и Бели Облаци, Деца, Банер за Парти в чест на рождения Ден на Принцеси за Момичета, Подпори ?

8X6 ФУТА Фона на замъка на Принцеса Фотография, Приказен Фон със Синьо небе и Бели Облаци, Деца, Банер за Парти в чест на рождения Ден на Принцеси за Момичета, Подпори за фотосесия в стил Детска душа

BGN 19.33

Налично
Налично за поръчка

Не е водоустойчив, не мийте с водаако трябва, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим това за вас е безплатно.◆ Материал : Този фон за снимки в замъка е изработен от висококачествен материал (винил), който се отличава с лекота, трайност и висока резолюция. (3) Виси на фона на стойка и дръжте я в изправено положение в продължение на 2-3 дни.Характеристика : 1. ◆ Размер : 8 (Ш) X6 (В) фута / 2,4 X1,8 м, на фона на замъка без джобове, ярък цвят и светъл ясен образ, размер и рисуване могат да се настройват. ◆ Размер : 8 (Ш) X6 (В) фута / 2,4 X1,8 м, на фона на замъка без джобове, ярък цвят и светъл ясен образ, размер и рисуване могат да се настройват. ◆ Случаи : Универсален банер на партита за деца, детски душ честит рожден ден, сватба, сладка дъщеря на 16 и т. ◆ Материал : Този фон за снимки в замъка е изработен от висококачествен материал (винил), който се отличава с лекота, трайност и висока резолюция. ◆ Услуги : Вашето удовлетворение е нашата единствена цел!Моля, не се колебайте, ако имате някакви въпроси относно нашите фонах, просто първо да се свържете с нас, ще получите отговор в рамките на кратък период от време.Освен това, удобна переноска и съхранение.ако трябва, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим това за вас е безплатно.Ако имате нужда от фонови изображения и други стилове или размери (10x10ft, 8x8ft, 10x8ft, 7x5ft или други размери), моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. Пратката включва : 1 х винил фон за снимки във формата на замък (сгъваема)., може да се използва като фон за снимки, портретна фотобудки, видео в You Tube, тапети, покривки, пердета, къщи, празници, декорации и така нататък. (2) Загрейте го с помощта на парната машина ютия от обратната страна на продукта, тогава то ще бъде добре разглаживаться. То е ясно, ярка, реалистична и прекрасна, отпечатан на компютър, за да се придаде реализъм.Инструкции за употреба : 1. ◆ Украса : Прекрасни цветя и замък под дъгата могат да придадат на вашата партия нова ярък вид, реалистични детайли, отпечатани на компютър, могат да придадат на вашата фотография художествена красота., може да се използва като фон за снимки, портретна фотобудки, видео в You Tube, тапети, покривки, пердета, къщи, празници, декорации и така нататък. Използвайте скоби, за да виси на поставка за фон, или използвайте лента, за да залепите на стената.А сега, приятно ви прекарване на времето за пазаруване.It-добре да стоят на известно разстояние, когато правите снимка. Характеристики на продукта : лек, траен, неотражающий, издръжлив, за многократна употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория