.

.

AIBIIN 7x5ft Високият Крава Фон за детската душа Свещената Крава, Украса за парти, за момчета и Момичета, Розово, в стил Бохо, Цветя, Кафяв Фон за Снимки На ферма за Едър Ро?

AIBIIN 7x5ft Високият Крава Фон за детската душа Свещената Крава, Украса за парти, за момчета и Момичета, Розово, в стил Бохо, Цветя, Кафяв Фон за Снимки На ферма за Едър Рогат добитък, Банер, Реквизит за Снимки

BGN 8.99

Налично
Налично за поръчка

Поради различна цветова калибриране на различни екрани малка разлика в цвета е нормално 【Материал】 : Тънък винил професионална кърпа за снимки с дигитален печат с висока резолюция, привлекающими внимание на детайли, реалистични цветове и без джобове. ◆ Митническо обслужване ◆ Свържете се с нас преди да се плати. В комплекта са включени само фон, влакчета не.1 m x височина 1,5 м). За облекчаване на транспорта и опаковката, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно.За да се избегне евентуално увреждане на пара, поставете слой суха кърпа между гръб и желязо.Каним всички желаещи да конфигурирате фон! ◆ Полезни съвети ◆ 1. ◆ За гънките ◆ 1. В комплекта са включени само фон, влакчета и на фона на затягане не.У нас има десетки хиляди оригинални чертежи.Ето начини за намаляване на бръчките : 1. 【Полезни съвети】 : 1. ◆Характеристики◆ ниско тегло и издръжливост, не се отразява, лесен за носене, не могат да бъдат измити.Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, Цветът или всички подробности, за да се промени). 【Работа за】 : Фотография фото студио, празник, украса на дома, завеса и така нататък.

Към свойства

Най-добри оферти в категория