.

.

О, аз съм 65! Банер Фон Лъскав Черен Hallo Шестдесет и Пет Поздрави 65-Годишен Тематичен Декор за Мъже И Жени С 65-годишнината на Парти в чест на рождения Ден на Подпори за ?

О, аз съм 65! Банер Фон Лъскав Черен Hallo Шестдесет и Пет Поздрави 65-Годишен Тематичен Декор за Мъже И Жени С 65-годишнината на Парти в чест на рождения Ден на Подпори за фото студио Флаг Бижута Сувенири Аксесоари

BGN 4.79

Налично
Налично за поръчка

Ние ще бъдем за първи път за решаване на този проблем за васМатериал : Изработен е от здрав плат, лек, лесно се износва, устойчива на счупвания, за многократна употреба.Предварително сглобени : ти просто трябва да го отворите и се украсяват точно сега!Идеално място за вашето парти, интериор, банери за торти, гоблени, завеси, тържества, украса за прием на гости, декори за фотобудок и декори за бебешка торта. Размери : Обща дължина на банера е 5,9 метра, височината на всеки oh - 5,3 инча, ширина - 4,6 инча, височина на всяко I ' m - 4,4 инча, ширина - 5.Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни от получените продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : Изработен е от здрав плат, лек, лесно се износва, устойчива на счупвания, за многократна употреба.Опаковка : пакет от 5 броя (За хит, аз съм 65!), идеален декор за всяко парти!Това е едно отлично допълнение за оформяне на вашето парти, които могат лесно да се привлече вниманието на всеки гост и се оставя дълбоко впечатление и незабравими спомени.

Към свойства

Най-добри оферти в категория