.

.

Фотообои HUIJIE, Изработени По поръчка Голяма Фреска на 3D Анимационен филм Балон Стенописи Детска Стая Екологичен Фон Стенни Живопис Момчета Детска Спалня Тапети Нач

Фотообои HUIJIE, Изработени По поръчка Голяма Фреска на 3D Анимационен филм Балон Стенописи Детска Стая Екологичен Фон Стенни Живопис Момчета Детска Спалня Тапети Начало Декор, 250 см (В) × 360 см (Ш)

BGN 1.67

Налично
Налично за поръчка

Дизайн с ефект 4 D Модерна картина може да увеличите визуално пространствотоДЕКОРАЦИЯ : тапети, ще се хвърля в очите на всички!Благодарение на уникални видове предлагани така всеки интериор ще придобие допълнителна нотка на домашен уют.ДЕКОРАЦИЯ : тапети, ще се хвърля в очите на всички!Благодарение на уникални видове предлагани така всеки интериор ще придобие допълнителна нотка на домашен уют. Дизайн с ефект 4 D Модерна картина може да увеличите визуално пространството.Подходящ е за хол, спалня, трапезария, детска стая, удобства и т. Тапети идват в една ролка - всяка лента има номер, за да се избегне грешка, трябва да изрежете ленти от себе си.Фотореалистичные мотиви от светостойкостью, жизненост и висока яркост на цветовете. С помощта на скрепер внимателно соскребите тапети отгоре до долу, выдавите мехурчета и излишното лепило и направете тапет гладки и плътно прилепнали към стената.МОНТАЖ : прости!Просто нанесете лепило (не е в продукта, а на стената), можете да получите невероятни резултати без много усилия!В комплекта не е включено лепило. Открийте нашите нови самозалепващи се тапети!Търсите украса, която можете бързо и лесно да се събере?Може би, апартамент, която сега отдаване под наем, има нужда от освежаване штрихе?Или, може би, на стената на офиса ми изглежда малко празно?Нашите тапети - идеалният избор за тези, които търсят намек за уюта на вашата всекидневна или, ако за този въпрос, във всеки друг интериора!Самозалепващи стенни фрески са чудесно допълнение към почти всякакъв тип интериор.Нашите тапети имат гладка повърхност.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНО : копринени тъкани.Нашите тапети имат гладка повърхност.Обработка на гнездото : 1. технология на рязане, (но всеки размер е общ модел.всички интериори. гарантира, че вие ще бъдете в центъра на внимание в стаята си.Той е идеален за декорация на всяка стая във вашия дом, на вашата всекидневна, спалня, трапезария, детска стая и вашия офис. Поцарапайте XX нож, соскоблите стенопис и отрежете излишната част. УНИКАЛЕН ДИЗАЙН : Напълнете къщата си цвят и красота с помощта на тази фантастична украса на стените.МОНТАЖ : прости!Просто нанесете лепило (не е в продукта, а на стената), можете да получите невероятни резултати без много усилия!В комплекта не е включено лепило.Продуктът трябва да се прилага само върху гладки, без мазнини повърхността.всички интериори. При вмъкване, моля, поставяйте в ляво на дясно по реда и модели трябва да съвпадат.Те са безвредни за околната среда и са без мирис. Преди да пристъпите към сглобяване, имайте предвид, че повърхността трябва да бъде суха, гладка и чиста.ПОДВИЖНА и РОУМИНГ : Много лесно се нанася, просто отклейте и залепете!Повече не се притеснявайте за това, че той може да отвалиться във всеки един момент, като материал PVC.

Към свойства

Най-добри оферти в категория