.

.

Свалящ се Стикер в ключа, 4 бр. Стикер на стената с Красиви Черни Спящи Котки от Карикатура, Стикери за декор на Ключа на светлината, Семейни Стикер за автомобил Напр?

Свалящ се Стикер в ключа, 4 бр. Стикер на стената с Красиви Черни Спящи Котки от Карикатура, Стикери за декор на Ключа на светлината, Семейни Стикер за автомобил Направи си сам, Домашен Декор, Стенно Изкуство за детска

BGN 1.33

Налично
Налично за поръчка

Размер : 5,2 х 4,6 инча, 4 х 2,6 инча, 3,6 х 2,6 инча, 5,2 х 2.Подвижна и творчески 3 Фолио за трансфер не се изисква, просто махнете отметката и залепете.Опаковани в найлонова торбичка.С цел контрол на качеството ние проверихме всички стоки, които един след друг, ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часов2 Моля, оставяйте малко отклонение в данните измерений3 на Дребно кутии не., не е подходяща за мръсна или грапава повърхност.Можете да регулирате позицията по време на Пилинг.Лесно се нанася, се отстранява, е трайна, устойчива на натиск, удар, влагостойкости.Характеристики : 1 100% абсолютно нови стикери за стен2 Им може да се прилага върху всяка гладка, чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т.Може да се прилага върху всяка гладка, чиста и суха повърхност на стени, плочки, стъкло, мебели и т.Най-добрите декоративни стикери за дома, офиси и класни стаи.Най-добрия подарък за вашите деца. Всички продукти са гарантирани абсолютно нови.

Към свойства

Най-добри оферти в категория