.

.

Amaonm Творчески 3D Стикери за стени от Естествен Дивата гора, Дърво, Животни Крокодил, Птици, Езерото, Змия, Лотос, Елена, Трева, Арт Декорация, Стикери за Стена за Детск?

Amaonm Творчески 3D Стикери за стени от Естествен Дивата гора, Дърво, Животни Крокодил, Птици, Езерото, Змия, Лотос, Елена, Трева, Арт Декорация, Стикери за Стена за Детска Спални, Игри стая, Баня

BGN 8.99

Налично
Налично за поръчка

Технически спецификации : Цвят : пъстър Материал : PVC Размер в опаковка : 30x90 см / 3 лист Съдържание : Крокодил, птици, езерото, Змия, лотос, елена, трева и тропически гори 100% чисто нов и е изработен от висококачествен PVC материал.100% е абсолютно нов и е изработен от висококачествен PVC материал.Покани в стаята си ярки животни от джунглата, като крокодил, Птици, Езерото, Змия, Лотос, с гарнитура от стената големи стикери с участието на дървета.Предлага се в 3 листа, размер на листа : 11,8 "× 35,4" (30 см х 90 см). Създаване на дивия свят в собствената си стая с помощта на стикери за стена с животните на сафари.Безопасност за децата : Изработен е от екологично чист винил, мастило и лепило, не съдържа токсични вещества и е без мирис, която предпазва децата от въздействието на химически вещества.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, уверете се, че повърхността на стената изравнени, гладки, сухи и чисти.Моля, уверете се, че повърхността на стена, върху която се нанася покритие, равна, гладка, суха и чиста за постигане на най-добър резултат лепкавост.Нетоксичен и безопасен за вашите деца.Стикери за стена със собствените си ръце, наклеиваемые свободно в съответствие с вашите предпочитания. Размер на печат 30x90 см / 3 листа. Стикери за стени в стил естествен Дивата гора са идеални за детската стая. Стикер на стената в джунглата.Създаване на дивия свят в собствената си стая с помощта на стикери за стена с животните на сафари.Добавете много забавно да си на детска градина, спалня и детска стая.Препоръчва готов размер : 39 "× 33" (100 см x 85 см), това е само за справка, можете да я персонализирате според вашите предпочитания.

Към свойства

Най-добри оферти в категория