.

.

Течно червило Inalsion Chic-Chat с няколко нотки на хром, червило, с Променящ се Цвят, Сенки за очи с метален блясък, Устойчива на мат течна червило (03#04#)

Течно червило Inalsion Chic-Chat с няколко нотки на хром, червило, с Променящ се Цвят, Сенки за очи с метален блясък, Устойчива на мат течна червило (0304)

BGN 5.12

Налично
Налично за поръчка

Този липи има разноцветни хромирано ефект, който просто ослепителен, той ще накара главите да се обърнеш! Промени цвета си, градиент на устните : Течна червило C_hic-Cha_t Multi-Chrome е представена в множество очарователни цветни нюанси. Като сенки за очи нанесете ги върху клепачите, малко над миглите и след това смес в гънката на клепача. Лесни за употреба и трайни - Устойчива формула на тази многоцветен червило, променя цвета си, осигурява лесно плъзгане при нанасянето и не оставя гънки на устните – идеално, ако сте начинаещ в създаването на цветни изображения. Нанесете мультихромовую течна червило точно като обикновена течна червило.Можете да го използвате като червило и течни сенки за очи, за да даде своя макияжу драматическую дълбочина и многомерность.Гледайте как се променя хроматичен цвят, когато завивате главата си, или като той улавя светлината!.След като изсъхне, тя не мръдна през целия ден или нощ.Формула съдържа 100% веганские продукти, безопасни за чувствителна кожа подходящ за всички типове кожа и нейните нюанси. Течни червила 6 Color Multi-Chrome Liquid Lipsticks : Добавяне на броского цвят - чудесен начин да разнообразите вашия грим, и можете да направите още една крачка напред, след като прекара пръст по течно червило Multi-Chrome Liquid Lipstick.

Към свойства

Product Name:
Multi-Chrome Liquid Lipstick
Specifications:
3ml
Color:
6Color
Shelf Life:
3 Years
Package Includes:
2/6Pcs * Multi-Chrome Liquid Lipstick:
  :
Най-добри оферти в категория