.

.

Как да бъде 2 елемента Червило Молив За устни Velvet Копринен Блясък за устни, Грим, Устойчиви Извод За Устни Дръжка Сексуален Оттенък За устни Козметичен Нов Лесен За ?

Как да бъде 2 елемента Червило Молив За устни Velvet Копринен Блясък за устни, Грим, Устойчиви Извод За Устни Дръжка Сексуален Оттенък За устни Козметичен Нов Лесен За използване Висок Оттенък Velvet Mist Червило За

BGN 34.00

Налично
Налично за поръчка

Най-добрият избор за подарък - Нашите молив за устни ще се превърне в идеален избор за подарък за рожден Ден, Свети Валентин и дрТова е Абсолютно Идеален подарък, независимо от това, дали Сте жена или Студентка, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор. молив, червило, очна линия за устни, velvet копринен блясък за устни, грим, устойчива извод за устни, секси цвят за устните, зареждане с нов, лесен за използване, кадифена мъгла, червило, молив за устни, Дяволи " Lip Plumper2 бр. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 26 грама опаковка Размер : 12x2x2 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване.Как да бъде 2 бр.Молив за очна линия на устните Не съдържа Никакви вредни химични вещества.Много лесно се нанася равномерно, отличаващ се с гладка и мека консистенция, а също така ще ви помогне да придадат на устните очарователен вид по всяко време и на всяко място.Можете да изберете Този продукт. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Към свойства

Най-добри оферти в категория