.

.

Алуминиева поставка за зарядно MagSafe за мобилен телефон, съвместима със стойка Apple MagSafe за iPhone 12/Pro/ Pro Max/Mini, стабилен държач за настолна док станция за MagSafe 2020 г. (сребри

Алуминиева поставка за зарядно MagSafe за мобилен телефон, съвместима със стойка Apple MagSafe за iPhone 12/Pro/ Pro Max/Mini, стабилен държач за настолна док станция за MagSafe 2020 г. (сребрист)

BGN 2.67

Налично
Налично за поръчка

Това е десктоп планина е предназначена само за служебно зарядно MagsafeИ за да направи тенис на притежателя Magsafe по-устойчив, ние увеличаваме неговата основа.Мястото е защитено от силикагел, за да се предотврати увреждане на Magsafe.И за да направи тенис на притежателя Magsafe по-устойчив, ние увеличаваме неговата основа.Тъй като размерът е наред, Magsafe не ще се свали тръбата заедно с телефона си всеки път, когато вдигнете слушалката. ♞По-стабилна и устойчива♞ : Тъй като тази поставка за зарядно Magsafe изработени от цельнометаллических материали, срока на услугата, по-голям от обикновените притежатели на мобилни телефони.♞Предназначен за Magsafe Charger 2020♞ : Това е десктоп планина е предназначена само за зарядно Magsafe.И монтажен ключ, който е включен в комплекта. ♞Регулируем ъгъл♞ : Ъгъл на наклон на стойка може да се регулира на 270 °, вие определено можете да изберете подходящия за вас ъгъл.Чрез създаването на тава в хоризонтално положение, дори ще могат да се презареждат часовници i Watch и други мобилни телефони, поддържащи безжична зареждане.Това е удобно и практично.Мястото е защитено от силикагел, за да се предотврати увреждане на Magsafe.И за да направи тенис на притежателя Magsafe по-устойчив, ние увеличаваме неговата основа. ♞Топлинна конструкция♞ : Ние сме проектирали 4 отвора за охлаждане на задната стена на подложки, за да се гарантира, че вашето зарядно Magsafe не се получава прегряване. ♞Лесна инсталация♞ : За да завършите инсталацията на достатъчно затегнете винта и вдавить Magsafe в тава.Наносиликгоновый гел в долната част на притежателя на телефона осигурява по-голяма стабилност на притежателя, така че можете да вдигнете слушалката на телефона с една ръка, да не се удари на поставка.Както зарядно Magsafe може лесно да извлече натискане на бутон от дупките за охлаждане. ♞Предназначен за Magsafe Charger 2020♞ : Това е десктоп планина е предназначена само за зарядно Magsafe. ♞По-стабилна и устойчива♞ : Тъй като тази поставка за зарядно Magsafe изработени от цельнометаллических материали, срока на услугата, по-голям от обикновените притежатели на мобилни телефони.Наносиликгоновый гел в долната част на притежателя на телефона осигурява по-голяма стабилност на притежателя, така че можете да вдигнете слушалката на телефона с една ръка, да не се удари на поставка.

Към свойства

Най-добри оферти в категория