.

.

DANN Притежателя на телефона Подкрепа на Мобилен Смартфон в Настолен Таблет Поставка за вашия Десктоп на притежателя на Мобилен телефон Поставка за Преносим Мобиле?

DANN Притежателя на телефона Подкрепа на Мобилен Смартфон в Настолен Таблет Поставка за вашия Десктоп на притежателя на Мобилен телефон Поставка за Преносим Мобилен притежателя (Цвят: OneColor)

BGN 0.33

Налично
Налично за поръчка

Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измерванияМатериал на продукта : ABS + силикон.Използва сгъваема конструкция и може лесно да се съхранява в джоба си кожена чанта и може да играе, където и да отидеш. -сгъва на части и удобен за переноске : му може лесно да се сгъва, когато не се използва, тя е компактен и удобен за переноске. -сгъва на части и е удобно в переноске : му може лесно да се сгъва, когато не се използва, той е компактен и удобен за переноске. Регулиране без да се променя ъгъла на наклона : 20000 регулировочных тестове, без увиснала, "се регулира ъгъла на наклона от 0 ° до 90 °". Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Сгъваема телескопична стойка за маса : универсална за телефони phablet, свободна регулиране на складного място за съхранение.Пратката включва : 1 * притежателя Забележка : 1.Пълен силикон предпазва от подхлъзване и не вреди на машината, а канавка панел засилени нескользящим силикон. Многоугольная корекция : 20000 регулировочных тестове, без увиснала, "се регулира ъгъла на наклона от 0 ° до 90 °".

Към свойства

Най-добри оферти в категория