.

.

Кожена кесия XYAJUANG с пагон, калъф за телефон за дама, съвместим с iPhone 14 Pro Max (6,7 ), Държач за кредитни карти, портфейл от изкуствена кожа с цип, флип-надолу капак, калъф з?

Кожена кесия XYAJUANG с пагон, калъф за телефон за дама, съвместим с iPhone 14 Pro Max (6,7 ), Държач за кредитни карти, портфейл от изкуствена кожа с цип, флип-надолу капак, калъф за телефон (червен)

BGN 10.66

Налично
Налично за поръчка

【Психично портфейл с цип и държач за карти】 Този калъф за i Phone с държач за карти разполага с 4 слота за кредитни карти, лични карти, визитки, друга умствена портфейл с цип, предназначени за пари, бити калъф за телефон + каишка за през рамо.【Съвместимост】 Калъф за телефон woman Wallet е съвместима само с калъф Apple i Phone 14 Pro Max (випуск 2022 г.Прекрасен подарък за семейството, приятел, на бизнес, на един любовник, на Деня на Свети Валентин, рожден Ден, Коледа и Нова година. 【Пълна защита】 Калъф за i Phone 14 Pro Max внимателно и надеждно съхранява всичките си ценни вещи.Осигурява максимална защита от прах, удари и надраскване.Жените удобно излизам без чанта, като същевременно модерни и красиви. 【Поставка за краката】флип-надолу поставка на задната част на i Phone 14 Pro Max изпълнява функцията на поставка за крака, можете да прочетете или да гледате филми, напълно освобождаване на ръце!.Елегантна текстура на кожата създава класически и луксозен външен вид. (Не е съвместим с i Phone 14 Pro 6,1 инча!!! ) (Не се поддържа безжична зареждане!!!).

Към свойства

Най-добри оферти в категория