.

.

Грецкая Орехова Водоустойчива Чанта за Тоалетни Принадлежности от Изкуствена Кожа за Мъже, Пътна Чанта за Измиване, Комплект за Бръснене, Органайзер за Гримиране ?

Грецкая Орехова Водоустойчива Чанта за Тоалетни Принадлежности от Изкуствена Кожа за Мъже, Пътна Чанта за Измиване, Комплект за Бръснене, Органайзер за Гримиране в Банята с Мокра Суха Чанта

BGN 93.00

Налично
Налично за поръчка

Сладък дизайн - сухо мокро разделение。Подсилена дръжка от водоустойчива кожа.Два еластични колана може да се заключва теми по-стабилно.Подсилена дръжка от водоустойчива кожа.Мрежест джоб ще ви помогне бързо да изберете грим.) Забележки : поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Удобна текстура на кожата。.Мрежест джоб ще ви помогне бързо да изберете грим.Удобна текстура на кожата。. Водоустойчива кожа.Два еластични колана може да се заключва теми по-стабилно.Поради ръчно измерване се допуска отклонение в размер на изделия от около 1-3 см, която зависи от действителната стока. Удобна текстура на кожата. Два еластични каишка за ръка, могат да заключва теми по-стабилно.Основен материал : Вид на опаковката : кутия за дискове за грим Тип дизайн : Обикновен Стил : casual Тип с : джоб за Хубав дизайн-сухо мокро разделение.Сладък дизайн - сухо мокро разделение。. Подсилена дръжка.Осъществяване списък : 1 * пътна косметичка (Само горната съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.

Към свойства

Най-добри оферти в категория